Firma noastra de servicii funerare ofera familiilor indoliate servicii funerare complete in zona 13 Septembrie

 

sicriu funerare 13 septembrieCu ajutorul nostru persoana decedata poate sa beneficieze de servicii se calitate si de o inmormantare corespunzatoare. Angajarea unei firme funerare poate fi o necessitate, oferindu-va o serie de facilitati.

Moartea nu ocoleste pe nimeni si nu alege in functie de varsta, sex sau statut social, de zona sau de oras si, deseori, rudele nu sunt pregatite pentru ceea ce este mai rau – pierderea unei persoane dragi. Acesta este motivul pentru care o firma funerara este solutia cea mai buna pentru o inmormantare.

Persoanele decedate in zona 13 Septembrie din Bucuresti sunt transportate in cele mai bune conditii pentru imbalsamare si sunt pregatite de inmormantare la sediul firmei Funerare Ieftine www.funerare-ieftine.ro, un centru autorizat DSP cu toate cele necesare organizarii unei inmormantari.

In aceasta zona destul de aglomerata, situata in apropiere de Palatul Cotroceni, exista numeroase solicitari pentru a ridica trupurile neinsufletite.

Zona 13 Septembrie se afla in apropiere de Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, de Institutul de pneumofiziologie Marius Nasta si chiar de Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Grigore Alexandrescu.

Cei care nu au trecut inca printr-un deces al unei persoane dragi si nu stiu ce presupune procedura de inmormantare pot sa ia legatura cu reprezentantii unei fime funerare ce ofera o gama variata de produse si servicii care se incadreaza in bugetul familiilor, chiar pe baza talonului de pensie al defunctilor.

Indiferent de situatie, nu ezitati sa apelati la noi. Va asteptam la firma noastra din 13 Septembrie pentru a pune la punct toate detaliile pentru organizarea unui astfel de eveniment.

Societatea noastra de pompe funebre raspunde non-stop pentru solicitarile familiei ce apeleaza la www.funerare-ieftine.ro oferim timp familiei indoliate!

Sunati la orice ora: 0733 863 727