Sari la conținut
Prima pagină » Comunicare noutati » Noutati » Ai nevoie de servicii funerare ieftine în București? Suntem aici pentru tine!

Ai nevoie de servicii funerare ieftine în București? Suntem aici pentru tine!

Organizarea unei ceremonii de înmormântare devine o necesitate atunci când un membru al familiei trece în neființă. Această ceremonie trebuie organizată, indiferent de situația de viață în care se află familia în acel moment.

În cazul unui deces, atât îmormântarea, cât și pregătirea pachetelor sunt dificil de realizat, fără să mai luăm în considerare alte detalii, precum formalitățile și diversele aspecte birocratice.

De ce să alegi o firmă de pompe funebre atunci când ai buget limitat?

De multe ori, organizarea unei ceremonii de înmormântare cu toate cele necesare poate depăși bugetul alocat dacă nu se realizează un calcul inițial corespunzător. Pentru a evita costurile suplimentare și pentru a vă asigura că acoperiți tot ceea ce este nevoie în astfel de momente, este recomandat să apelați la o firmă de pompe funebre și să solicitați servicii funerare conform sumei pe care o aveți disponibilă.

Ce poate asigura o casă de pompe funebre cu experiență?

Cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani, One Marck International oferă servicii funerare pentru orice buget și vine în ajutoul celor interesați cu pachete de înmormântare la standarde înalte de calitate. Suportul oferit de o casă de servicii funerare poate fi foarte prompt dacă aceasta are biroul în orașul sau în apropierea locului unde a avut loc decesul. Specialiștii noștrii pot ajuta eficient familia îndoliată, pentru că astfel au acces mai rapid la întocmirea actelor necesare pentru înmormântare.

Ce trebuie să conțină chiar și pachetele ieftine de servicii funerare?

One Mark International oferă o gamă variată de pachete care oferă servicii funerare complete, de la pregătirea trupului celui decedat până la depunerea acestuia la locul de veci. 

Pachetul complet de servicii funerare trebuie să cuprindă:

 • constatare deces
 • consultanță pentru întocmirea tuturor documentelor necesare pentru deces 
 • pregătirea sicriului
 • manipularea sicriului
 • transportul funerar până la locul de veci
 • aranjamente florale funerare
 • închirierea catafalcului
 • preluarea defunctului
 • pregătirea capelei și programarea înmormântării
 • pregătirea locului de veci
 • organizare parastas
 • toaletare, îmbălsămare și cosmetică decedat
 • incinerare

One Marck International facilitează întregul proces pentru cei îndoliați, preluând logistica legată de organizarea înmormântării.

Avantajele familiei atunci când colaborează cu o casă profesionistă de pompe funebre?

Specialiștii de la One Marck International pot oferi următoarele avantaje și pentru cei cu buget redus:

 • oferă servicii funerare complete (toate articolele necesare slujbei de înmormântare sunt disponibile pe loc, astfel familia nu mai aleargă să strângă cele trebuincioase)
 • oferă pachete dedicate fiecărui buget (inclusiv pentru incinerare), atât pentru cei care au disponibil doar ajutorul de deces, cât și pentru cei care vor să organizeze o înmormântare elegantă celui drag trecut în neființă.
 • preiau întreaga coordonare logistică (astfel familia defunctului să se poate reculege în liniște).
 • se ocupă inclusiv de preluarea documentelor.

One Marck International garantează servicii funerare de calitate atât în Bucuresti, cât și în zonele limitrofe, respectând bugetul, dar și dorințele rudelor celui decedat.

Cine poate accesa aceste pachete funerare?

Pachetele funerare complete, la prețuri pentru orice buget, sunt asigurate atât pentru rudele celor care se sting din viață acasă, în urma unui accident sau a unei lungi suferințe, cât și familiilor celor care decedează în unul dintre spitalele din sectorul 6 (București), în azile sau în alte situații similare.

În ce zone din București se pot asigura aceste servicii funerare?

Experții firmei de pompe funebre sunt alături de rudele celui trecut în neființă în timpul înmormântării într-unul din cimitirele: Cimitirul Civil, Sfantul Elias, și Militar Ghencea sau Ghencea 2.

Pentru cele mai rapide servicii One Marck International asigură servicii funerare complete în sectorul 6 (Drumul Taberei, Chiajna, Iuliu Maniu, Ghencea, Militari si zonele apropiate), precum și în următoarele zone:

 • ZONA 1:

Gara Chiajna – Drumul Sării – Drumul Carierei – Drumul Taberei – Drumul La Roșu – Drum Coasta Cerbului – Drum Coasta Grindului – Drumul la Chiajna.

 • ZONA 2:

Drumul Carierei – Calea Giulești – Podul Grand – Calea Crângași – Lacul Dâmboviței – Drumul la Roșu.

 • ZONA 3:

Podul Grand – Giulești – Calea Plevnei – strada Constantin Noica – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Șoseaua Virtuții – Calea Crângași.

 • ZONA 4:

Șoseaua Virtuții – strada Dâmboviței – Aleea Lacul Morii – strada Drenajului – Drum Ciorogârla – Autostrada A1 – Bulevard Iuliu Maniu – Pasaj Lujerului.

 • ZONA 5:

Pasaj Lujerului – Bulevardul Iuliu Maniu – B-dul Geniului-Drumul Sării – Bulevardul Ghencea –Strada Brașov – Pasaj Lujerului.

 • ZONA 6:

Pasaj Lujerului – strada Brașov – Prelungirea Ghencea – Șoseaua de Centura – B-dul Iuliu Maniu –Pasaj Lujerului.

Cu One Marck International știi că persoana iubită decedată este îngrijită cum se cuvine pe ultimul drum. Firma oferă garanția unor servicii de calitate, conform standardelor internaționale, atunci când aveți nevoie, furnizate de specialiști cărora le pasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Link-uri rapide

ANP
Solutionare Litigii Online

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp