De ce este bine sa ne informam cu privire la aspectele incontrolabile si inevitabile

Articol despre asigurarea de deces: polita de asigurare.

Cam cati dintre voi au stiut ce au de facut in momente dificile, in momentele cele mai grele pe care nici macar nu vrem sa ni le imaginam? Probabil ca in acele momente cumplite in care afli de decesul unei persoane apropiate nu prea stii ce ai de facut sau ce tip de decizii sa iei, cu atat mai mult daca esti insarcinat cu anumite activitati pe care trebuie sa le gestionezi.

jerbe bucurestiNu e usor sa treci peste moartea cuiva apropiat si nu este usor nici sa te preface ca acest lucru nu s-a intamplat. Ba mai mult decat atat, daca ai in vedere ca trebuie sa te ocupi de toarte acele servicii funerare sau ca trebuie sa te ocupi de repatrierea persoanei decedate ar trebui ca lucrurile acestea sa le lasi in seama unor specialisti.

Desi aparent iti propui sa te ocupi de toate de unul singur vei observa in scurt timp ca toate planurile tale vor fi date peste cap, daca nu te organizezi din timp, nu esti stapan pe situatie sau in cel mai rau caz nu stii care sunt procedurile pentru inmormantare. Ar fi trebuit ca fiecare persoana sa constientizeze si sa cunoasca anumite principii sau lucruri care sa le vina in ajutor in astfel de situatii sobre.

Prin urmare fiecare dintre noi ar trebui sa stie despre polita de asigurare in caz de deces, despre lucrurile ce presupun aceasta polita si chiar daca suna oarecum ciudat de toate beneficiile acesteia. Din pacate se pare ca la capitolul informare despre lucrurile necesare unei persoane stam foarte prost. Mai degraba ne crispam de fiecare data cand auzim pe cineva vorbind despre pompe funebre, decat sa ne insusim acele informatii care la un moment dat fac cu adevarat diferenta.

Nu stiu daca si voi ganditi la fel, dar ar trebui ca mai inainte de a va face o oarecare idee despre aceasta polita in caz de deces sa o tratati ca pe orice alta polita. E adevarat ca pentru foarte multe persoane aceste lucruri suna ciudat, ca si cum cineva ne-ar dori moartea, dar asa cum se spune intotdeauna si se promoveaza acest trend, trebuie sa prevenim mai intai si sa nu ajungem la tratare.

Si oricat de tare ne-ar inspaimanta aceste lucruri nu ar trebui sa ne blocam in aceste mici fraze, ci dimpotriva ar trebui sa ne obisnuim sa prevenim lucrurile si sa nu ne pripim in a gasi la orice pas explicatii care sa ne lase fara suflu in momentele de cumpana. Nu este usor sa fii precaut in ceea ce inseamna gestionare unei posibile morti din pricina unui accident, dar la cate lucruri urate se intampla in aceasta lume ar trebui sa fim mult mai cooperativi cu ceea ce inseamna preventia si informarea.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.