Sari la conținut

Servicii funerare Spitalul Bagdasar Arseni

Avand intotdeauna o echipa tanara si experimentata in domeniu, caracterizata prin promtitudine, corectitudine si seriozitate si oferind servicii impecabile in zona Spitalul Bagdasar Arseni a ajuns renumita intr-un timp foarte scurt.

firma funerara

birou primire si consultanta firma funerara

Odata cu trecerea timpului am dobandit o vasta experienta in domeniul SERVICIILOR FUNERARE acaparand o clientela foarte mare, totul datorita faptului ca ne-am propus intotdeauna sa fim alaturi de dumneavoastra, in incercarea de a furniza cele mai potrivite solutii.

Constatarea decesului, este indeplinita de un cadru medical (medic specialist sau medic de garda) prin consemnarea faptului in foaia de observatie impreuna cu semnatura, parafa, data si ora. Biroul de internari al spitalului are obligatia legala ca in termen de 2 ore de la constatarea decesului sa anunte apartinatorii (rude, prieteni, etc.) cu privire la eveniment si sa inregistreze acest fapt in registrul de comunicatii (registrul de note telefonice).

Al doilea pas este intocmirea biletului de ietire din spital – formalitate obligatorie – ce va contine descrierea bolii si a epicrizei de deces.

Al treilea pas, si ultimul din spital, reprezinta obtinerea certificatului medical constatator al decesului (se elibereaza la 24 de ore de la constatarea decesului) de catre un medic de pe sectia unde a fost internat pacientul si este necesar actul de identitate al persoanei decedate.

In cazul decesului asiguratului sau al pensionarului, beneficiaza de ajutor de deces o singura persoana care face dovada ca a suportat cheltuielile ocazionate de deces si care poate fi, dupa caz, sotul supravietuitor, copilul, parintele, tutorele, curatorul sau, in lipsa acestora, oricare persoana care face aceasta dovada.

Asiguratul sau pensionarul beneficiaza de ajutor de deces in cazul decesului unui membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului.

Se considera membru de familie:

a). sotul;

b). copiii proprii, copiii adoptati, copiii aflati in plasament familial sau cei incredintati spre crestere si educare familiei, in varsta de pana la 18 ani sau, daca isi continua studiile, pana la terminarea acestora, fara a depasi varsta de 26 de ani, precum si copiii incapabili de munca, indiferent de varsta, daca si-au pierdut capacitatea de munca inaintea varstelor mentionate;

c). parintii si bunicii oricaruia dintre soti;

d). in lipsa persoanelor mentionate mai sus, ajutorul de deces se achita celui care dovedeste ca a suportat cheltuielile ocazionate de deces si declara pe propria raspundere ca ajutorul de deces nu a fost solicitat pentru pensionarul decedat.

Suntem constienti de gravitatea si aparea pe care o aveti in inima dumneavoastra in ziua inmormantarii de ceea, va garantam servicii de o calitate inalta, rapide si un personal prietenos. De asemenea va punem la dispoztie o serie larga de pachete speciale si oferte, pentru a va facilita alegerea. Preluam toate aceste sarcini, efectiv intreaga operatiune de organizare a procesului de inhumare sau incinerare. Militam continuu pentru un serviciu funerar civilizat astfel incat evenimentul sa capete nota de distinctie cuvenita.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp