Servicii de pompe funebre calea Grivitei Bucuresti asigurate non stop

funerare calea grivitei

In Sectorul 1 al Bucurestiului, pe Calea Grivitei, in apropiere de Spitalul Universitar de Urgenta Elias si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Grigore Alexandrescu, pe Calea Grivitei, se fac numeroase solicitari de servicii funerare pentru ridicarea si transportul decedatilor – fie de la domiciliul lor, din aceasta zona, fie de la una din aceste unitati medicale.

Serviciile funerare sunt oferite de o companie care asigura ridicarea gratuita de la domiciliu, care asigura imbalsamarea si pregatirea decedatului in cele mai bune conditii, intr-un sediu autorizat DSP si igienizat in mod constant, cu masini frigorifice dotate cu targi speciale pentru ridicarea persoanelor decedate.

Rudele defunctilor care sunt in cautarea unei firme care sa se deplaseze in apropiere de zona Calea Grivitei si sa le ajute sa pregateasca in detaliu o ceremonie funerara pentru un membru al familiei sau o persoana draga, pot sa ia in considerare ca serviciile funerare sunt cele mai importante elemente legate de sfarsitul vietii si ca trebuie tratate cu maxim respect si consideratie.

Nu ezitati sa ne cereti ajutorul. Va asteptam la firma noastra din Calea Grivitei pentru a stabili toate detaliile pentru un astfel de eveniment.

Fiind o zona destul de aglomerata din Bucuresti reusim ca in maxim 30-40 minute de la apel o echipa a firmei sa ajunga la domiciliul unde s-a produs decesul.

Punem la dispozitia clientiilor in orice anotimp o larga gama ce cupride toate serviciile funerare cat si pachetele funerare. Pentru servicii funerare in zona calea Grivitei nu omiteti sa alegeti profesionistii in domenilui funerar.

Suna-ne: 0733 86 37 27