Sari la conținut
Prima pagină » Comunicare noutati » Cat este ajutorul de inmormantare? » Figidere mortuare

Figidere mortuare

Pompe funebre cu frigider mortuar: majoritatea firmelor ce ofera servicii funerare pun la dispozitia familiilor frigiderele mortuare pentru a-si conserva persoanele dragi decedate.

frigider mortuar

imagine frigider mortuar

Frigiderul mortuar este indispensabil pentru firmele de pompe funebre. Exista situatii in care persoana decedata este preluata de catre o firma de pompe funebre in vederea pregatirii pentru inmormantare, dar familia intampina anumite probleme cu actele sau cu locul de veci sii amana inmormantarea cu 1-2 zile.

In aceste cazuri, firmele care ofera servicii funerare trebuie sa se asigure ca pastrarea si conservarea corpului decedatului se va face in conditii optime.

transport frigorific

Transport funerar cu frigider

Important: Casa Funerara One Marck International asigura Transport funerar cu frigider.

Frigiderul mortuar are acest rol, respectiv de a pastra corpul la o anumita temperatura cuprinsa de obicei intre minus 20 de grade Celsius si 5 grade Celsius. Frigiderul mortuar mai poate fi intalnit in cadrul spitalelor sau al morgilor, pentru conservarea decedatilor pană la momentul autopsiei.

Frigiderul mortuar poate fi atat orizontal cat si vertical, si functioneaza atat ca frigider cat si de congelator, in functie de perioada in care trebuie conservat corpul decedatului. Frigiderul are o temperatura de prezervare cuprinsa intre minus 5 grade Celsius si plus 5 grade Celsius, iar congelatorul ofera o temperatura de conservare de la minus 10 grade pană la minus 20 de grade.

Frigiderele mortuare sunt construite din placi de otel inoxidabil, izolate termic:

Planseul frigiderului este realizat din spuma poliuretanica ramforsata cu placi de lemn, iar finisarea frigiderului se face cu placi din otel plastificat cu proprietati de anti-alunecare ce care respecta toate normele igienice din vigoare.

Interiorul frigiderului mortuar este de asemenea performant, cu o structura tubulara din otel inoxidabil, prevazut cu un canal pentru colectarea lichidelor. Frigiderul mortuar asigura o stabilitate termica, chimica si dimensionala excelenta. Sistemul de racire este compus dintr-o unitate de condensare, o unitate de evaporare, un panou electric si unul de control si functioneaza pe baza unui gaz ecologic.

Panoul de control al frigiderului mortual permite ajustarea urmatoarelor functii: setarea temperaturii maxime si minime, alegerea tipului de decongelare, setarea unei alarme pentru depasirea unor anumite valori a temperaturii, interval de oprire a frigiderului, etc. Toate aceste functi asigura conservarea corpului decedatului in cele mai bune conditii si sub o atenta supraveghere.

Majoritatea firmelor ce ofera servicii funerare, pun la dispoziția familiilor îndurerate frigiderele mortuare pentru a-si conserva persoanele dragi decedate in momentul in care înmormantarea nu mai poate fi sustinuta in timp util. Mai mult decat atat, daca aveti nevoie de transportul persoanei decedate intr-o localitate mai indepartata sau chiar intr-o alta tara (efectuam si transport funerar din romania in strainatate), firma de pompe funebre va poate pune la dispozitie o masina funerara echipata cu un frigider mortuar pentru a se asigura conservarea corpului persoanei decedate, mai ales daca ne aflami in plin sezon canicular.

In concluzie, daca va confruntati cu probleme precum intarzierea actelor pentru inmormantare sau chiar gasirea unui loc de veci potrivit pentru persoana decedata, nu ezitati sa cereti ajutorul firmelor ce ofera servicii funerare. Pe langa faptul ca vor prelua persoana decedata direct de la domiciliu sau de la spital, il vor fi pregati pentru inmormantare cu o atentie deosebita.

Aceasta pregitire a persoanei decedate face parte din serviciile funerare oferite de o firma de pompe funebre si contine spalarea si dezinfectarea corpului decedatului, imbalsamarea acestuia, cosmetizarea si toaletizarea, imbracarea si asezarea in sicriu.

Ulterior, persoana decedata poate fi introdusa intr-un frigider mortuar in asteptarea pregatirilor pentru priveghi si pentru inmormantare. Nu ezitati sa cereti ajutorul specialistilor care stiu exact care sunt pasii pe care trebuie să ii urmati in aceste momente dificile.

Stim cat de dificil este sa va obisnuiti cu gandul ca o persoana asa de draga nu mai este printre noi si in acelasi timp sa alergati dintr-o parte in alta pentru a pregăti toate cele necesare pentru inmormanatarea crestineasca.

Consultant Funerale

Indiferent de complexitatea situatiei, un consutant in funerale va poate indruma cu profesionalism spre cea mai adecvata solutie pentru a duce la bun sfarsit o inmormantare.View Author posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp