Sari la conținut

Servicii funerare in Obor-Colentina

Servicii funerare in zona Obor-Colentina din Bucuresti One Marck International

Daca va confruntati cu un deces al unei rude sau al unei persoane dragi, noi venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va ajuta cu tot ceea ce tine de organizarea unui astfel de eveniment.

sicriu

Va punem la dispozitie servicii funerare complete, de la preluarea decedatului de la domiciliu/azil, la pregatirea acestuia si pana la ultimul pas ce presupune inmormantarea si pomana. In astfel de cazuri, exista o serie de documente de care trebuie sa va ocupati precum certificate, avize, etc.

Dumneavoastra nu trebuie sa aveti drija aceastora deoarece firma noastra se va ocupa de tot pana la cel mai mic detaliu.

Printre serviciile pe care le oferim in afara transportului se numara si toaletarea decedatului (spalat, imbracat, barbierit), precum si asigurarea tuturor produselor necesare pentru inmormantare si pomana precum : sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu (pentru usa si pentru pus in piept), vin pentru slujba, vin si ulei pentru groapa, coliva, etc. In functie de posibilitatile financiare de care dispuneti, noi va punem la dispozitie numeroase pachete pentru care puteti opta.

Daca sunteti pensionar puteti beneficia de „pachet domiciliu/azil/spital„, pachet pentru care puteti achita in totatlitate cu talonul de pensie, iar ceilalti puteti alege dintre pachetele „economic” , „mediu” sau „pachet spital„, fiecare dintre acestea avand anumite servicii incluse.

Va asteptam la firma noastra din Obor-Colentina pentru a alege pachetul funerar care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. In astfel de momente atat de nefericite stim ca ultimul lucru la care doriti sa va ganditi este organizarea unei inmormantari. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot pana la cel mai mic detaliu.

O zona mare pe care o acoperim cu usurinta la orice ora din zi sau noapte, de stiut este bine sa ne contactati imediat dupa producerea decesului astfel incat inceperea prodedurii de inmormantare sau incinerare sa fie cat se poate de repede mai ales pe timpul verii, la temperaturii ridicate corpul poate intra in procesul de putrefactie in cateva ore de la deces.

Pentru cei ce vor sa pastreze corpul neinsufletit intr-o stare optima dispunem de capac frigorific mortuar.

Suna-ne: 0733 863 727

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp