Sari la conținut

Cosmetica funerara Bucuresti

Servicii de cosmetica funerara Bucuresti: Cosmetica mortuara are ca scop incercarea de a camufla trasaturile inestetice si inevitabile pe care le aduce moartea asupra decedatului.

Pentru noi cosmetica funerara reprezinta incununarea solemna a unei vieti, un ultim omagiu adus de catre cei dragi persoanei care tocmai se indreapta spre ceruri.

„Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana. Dar pentru o persoana esti intreaga lume” Gabriel Garcia Marques.

Fiecare om care pleaca este special pentru cineva. Si tocmai de aceea cei dragi isi doresc sa pastreze cat mai aproape de infatisarea reala chipul persoanei iubite si isi doresc sa beneficieze de cele mai bune servicii. In ajutorul acestui aspect vine cosmetica funerara.

Prima regula in realizarea machiajului funerar, in cazul in care familia il solicita, este purtarea unei discutii cu membrii familiei, discutie care clarifica ceea ce isi doreste sa obtina familia in urma acestui machiaj.

De exemplu poate semnul distinctiv al unei persoane, pe parcursul vietii, au fost pistruii . De aceea solicitarea poate fi ca ei sa ramana neacoperiti.

Sau purtarea unei anumite nuante de ruj/ oja . Sau purtarea mustatii la barbati, caz in care barbieritul se realizeaza doar pe portiunea obrajilor.

Si exemplele ar putea continua.

Dupa stabilirea aspectelor mentionate mai sus, familia poate trimite firmei de funerare o poza reprezentativa. Schimbarile la nivel fizic sunt, uneori, mari de aceea trebuie gasit cu mare atentie echilibrul cel mai potrivit intre cele doua stari ale persoanei.

Odata stabilite aceste lucruri machiajul poate incepe.

Cosmetica funerara femei consta in:

– Pregatire ten ( curatare, hidratare);
– Realizare machiaj : aplicare fond de ten, anticearcan, pudra, fard de obraz, machiajul ochilor, aplicare ruj, pensat, stilizare sprancene) ;

Acest machiaj poate include toate operatiile incluse mai sus sau poate fi partial, in functie de ceea ce se stabileste cu familia.

– Manichiura si aplicare oja (in nuanta stabilita impreuna cu familia sau daca este cazul) ;
– Acoperire echimoze pe zonele expuse (fata , maini);
– Vopsit si stilizare par (la cerere) ;

Cosmetica funerara barbati:

– Pregatire ten (curatare, ras/ barbierit, hidratare ) ;
– Realizare machiaj (aplicare fond de ten, anticearcan, pudra , culori de corectie, stilizare sprancene) ;
– Manichiura ;
– Acoperire echimoze pe zonele expuse (maini, fata) ;
– Vopsit, stilizare par (la cerere) .

In firma noastra cosmetica mortuara este realizata de catre personal calificat in domeniul de pompe funebre. Rezultatul operatiunii va oferi un aspect cat se poate de natural.

La alegerea dumneavoastra, va putem oferi doua pachete de toaletare mortuare: Pachetul Standard sau Pachetul Premium.

cosmetica funerara pachet standard

Pachetul Standard oferit de firma noastra include curatarea si ingrijirea tenului, cosmetica plus machiajul tenului si al ochilor, pensat, barbierit, tuns sprancene si corectarea pielii la nivelul mainilor.

pachet cosmetica mortuara premium

Pachetul Premium are inclus procedeele de curatare a tenului, ingrijirea tenului, aplicarea de maghiaj la nivelul tenului și ochi, corectarea defectelor, pensat, barberit, tuns sprancene, manichiura si aplicarea de oja la femei, stilizarea părului plus vopsit si corectarea zonelor cu echimoze la nivelul mainilor.

La ambele pachete la executarea machiajului se va tine cont de schimbarile care au dus la schimbarea aspectul estetic al decedatului sau circumstantele mortii.

Toaletarea mortuara se va face tinand cont de aspectul natural al persoanei din timpul vietii pentru a nu schimba personalitatea sau identitatea persoanei si se realizata cu o mare atenție la fiecare detaliu, fiecare procedeu se face după dorinta rudelor, respectiv a familiei indoliate.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp