Cosmetica Funerara

Cosmetica mortuara are ca scop incercarea de a camufla trasaturile inestetice si inevitabile pe care le aduce moartea asupra decedatului.

Corpul uman fara viata se deteriorează iar motivul cosmeticii mortuare este de-a păstra cat se poate de mult aspectul sau imaginea persoanei dragii pentru ultimile clipele de ramas bun.

Firma noastra de servicii funerarii si pompe funebre ofera servicii de cosmetică mortuară. Cosmetica funerară este realizată cu o mare atenție la fiecare detaliu, fiecare procedeu se face după dorințelor rudelor, a familiei îndoliate.

Cosmetica mortuară este realizată de către personal calificat în domeniul de pompe funebre. Rezultatul operatiunii va oferi un aspect căt se poate de natural.

La alegere, noi oferim două pachete de toaletară mortuară – Pachetul Standard și Pachetul Premium.

Pachetele de cosmetică funerară

null

Pachetul Standard

Pachetul Standard include curățarea și îngrijirea tenului, cosmetică plus machiajul tenului și al ochilor, pensat, barbierit, tuns sprâncene și corectarea pielii la nivelul mâinilor.

null

Pachetul Premium

Pachetul Premium are inclus procedeele de curățare a tenului, îngrijirea tenului, aplicarea de maghiaj la nivelul tenului și ochi, corectarea defectelor, pensat, barberit, tuns sprâncene, manichiură și aplicarea de ojă la femei, stilizarea părului plus vopsit și corectarea zonelor cu echimoze la nivelul mâinilor.

Suntem ajutorul tau in cele mai grele momente!

Comunica-ne pachetul de servicii funerare ales si preluam noi toate grijile legate de organizarea inmormantarii!

Executarea machiajului, a cosmeticii mortuare se va ține cont de circumstanțele morții și de schimbările care au dus la schimbarea aspectul estetic al decedatului. Toaletarea mortuară se va face ținând cont de aspectul natural al persoanei din timpul vieții pentru a nu schimba personalitatea sau identitatea persoanei.

Comanda Prin Telefon

Sau pe WhatsApp

servicii funerare whatsapp