De ce nu trebuie să ne încredem în cea de-a doua șansă?

Poate că niciodată nu vom știi care este momentul oportun pentru a discuta despre anumite probleme, pentru a ne descărca sufletul și pentru a încerca să lămurim diverse situații, care în prezent sunt destul de complicate. Oricum ar fi nu trebuie să uităm că lucrurile pe care nu le spunem la un moment dat s-ar putea să nu mai avem șansa să le mai spunem vreodată persoanei respective. Astfel ar fi cel mai bine să nu mai amânați lucrurile și dacă puteți să le clarificați din timp.

Dacă veți face asta nu veți mai trăi cu dezamăgirea că nu ați apucat să spuneți aceste lucruri. Căci așa cum știm cu toții se întâmplă deseori să nu mai avem parte de o a doua șansă și în loc să spunem ceea ce ne dorim suntem nevoiți să mergem în căutarea unui serviciu de repatriere decedati. Chiar dacă lucrul ăsta nu ne face plăcere, deseori suntem obligați să ne ocupăm și de astfel de înmormântări pentru că nimeni în locul nostru nu va face asta și pe nimeni nu va interesa ca toate procedurile funerare să se întâmple cu exactitate așa cum este normal, dar și feresc.

Dacă ar fi să privim viața din această perspectivă vom descoperi că niciodată nu am avut parte de ceea ce noi numim o a doua șansă. Și indiferent cine ar contesta lucrul acesta suntem conștienți că în realitate cea de-a doua șansă nu există. De aceea este foarte important dacă aveți gânduri de spus, chestiuni serioase, să nu lăsați mândria și trufia să vă înlăture de lângă persoanele dragi. Cu toate că de foarte multe ori ne gândim că astfel de lucruri nu ni se pot întâmpla nouă, adevărul este că nicioadată nu ne putem pune nădejdea într-un asemenea lucru.

Printre multe altele ar trebui să știm ce înseamnă acest lucru și ar trebui să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă și niciodată să nu ne lăsăm păcăliți de aparențe. Chiar și atunci când vom fi nevoiți de unii singuri să ne ocupăm de tot ce este necesar pentru realizarea unei înmormântări. Și dacă vom ține cont de toate lucrurile simple atunci vom știi că am făcut tot ce am putut și tot ce am crezut că este bine pentru realizarea unei astfel de situații.

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *