De ce nu trebuie sa ne incredem in cea de-a doua sansa?

Poate ca niciodata nu vom stii care este momentul oportun pentru a discuta despre anumite probleme, pentru a ne descarca sufletul si pentru a incerca sa lamurim diverse situatii, care in prezent sunt destul de complicate.

Oricum ar fi nu trebuie sa uitam ca lucrurile pe care nu le spunem la un moment dat s-ar putea sa nu mai avem sansa sa le mai spunem vreodata persoanei respective. Astfel ar fi cel mai bine sa nu mai amanati lucrurile si daca puteti sa le clarificati din timp.

Daca veti face asta nu veti mai trai cu dezamagirea ca nu ati apucat sa spuneti aceste lucruri. Caci asa cum stim cu totii se intampla deseori sa nu mai avem parte de o a doua sansa si in loc sa spunem ceea ce ne dorim suntem nevoiti sa mergem in cautarea unui transport funerar international.

Chiar daca lucrul asta nu ne face placere, deseori suntem obligati sa ne ocupam si de astfel de inmormantari pentru ca nimeni in locul nostru nu va face asta si pe nimeni nu va interesa ca toate procedurile funerare sa se intample cu exactitate asa cum este normal, dar si feresc.

Daca ar fi sa privim viata din aceasta perspectiva vom descoperi ca niciodata nu am avut parte de ceea ce noi numim o a doua sansa. Si indiferent cine ar contesta lucrul acesta suntem constienti ca in realitate cea de-a doua sansa nu exista.

De aceea este foarte important daca aveti ganduri de spus, chestiuni serioase, sa nu lasati niciodata mandria si trufia sa va inlature de langa persoanele dragi. Cu toate ca de foarte multe ori ne gandim ca astfel de lucruri nu ni se pot intampla tocmai noua, adevarul crud este ca nicioadata nu ne putem pune nadejdea intr-un asemenea lucru.

Printre multe altele ar trebui sa stim ce inseamna acest lucru si ar trebui sa privim lucrurile dintr-o alta perspectiva si absolut niciodata sa nu ne lasam pacaliti de aparente. Chiar si atunci cand vom fi nevoiti de unii singuri sa ne ocupam de tot ce este necesar pentru realizarea unei inmormantari.

Si daca vom tine cont de toate lucrurile simple atunci vom stii ca am facut tot ce am putut si tot ce am crezut ca este bine pentru realizarea unei astfel de situatii.

Această intrare a fost publicată în Noutati . Pune legătura în semnele de carte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.