De ce trebuie sa respectam ritualurile de inmormatare?

Multi au senzatia ca anumite aspecte nu ar trebui sa aiba loc in viata lor, chiar daca acestea sunt reguli ale vietii. Nimeni nu poate spune ce poate fi mai bine, mai spectaculos si mai important pentru o anumita persoana, dar fiecare dintre noi are rolul de a-si imbunatati existenta pe parcursul vietii. Iar asta tine de respect fata de noi si fata de persoanele din jurul nostru.

Pacat, insa, ca intelegem toate aceste lucruri atunci cand este prea tarziu sa mai realizam ceva. Oricat de mult ne-am stradui sa impiedicam anumite etape ale vietii nu vom reusi, deoarece acestea sunt chestiuni normale, pe care doar le putem urma. Si cu toate astea foarte putini se gandesc sa imbunatateasca si astfel de experiente, foarte putini sunt de acord sa realizeze ceva mai mult pentru apropiatii lor, chiar si in ultimul moment.

De altfel stim cu totii cat de importante sunt ritualurile si indiferent de deciziile pe care le luam trebuie sa avem in vedere si toate aceste ritualuri. Poate ca acestea sunt mult mai importante pentru batranii nostri decat pentru noi, dar ele asa cum am spus si mai devreme trebuiesc respectate si realizate.

Iar daca nu ai nici un fel de idee cu privire la ceea ce trebuie sa faci sau cu ce ar trebui sa incepi ar trebui sa te orientezi catre firme specializate asa cum sunt si pompe funebre sector 2. Specialistii din cadrul acestei firme stiu foarte bine ce au de realizat, ce trebuie sa achizitioneze pentru a putea duce la indeplinire toate ritualurile si de asemenea intotdeauna le vor respecta. Chiar daca multe dintre aceste ritualuri reflecta de fapt traditiile noastre.

Bineinteles ca si aici veti avea nevoie de cateva notite, informatii, cunostinte pe care sa va puteti baza in momentul in care va veti gandi sa apelati la o astfel de firma specializata. Cu toate astea nu stim cam cate persoane sunt constiente cu adevarat de alegerile pe care le fac sau cate persoane inteleg de ce sunt atat de importante aceste ritualuri pentru inmormnatare, chiar daca o parte dintre acestea se bazeaza pe superstitii si indeosebi pe traditie.

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *