Sari la conținut

Informatii Casa Funerara One Marck International

Despre Casa Funerara Non-Stop Bucuresti www.funerare-ieftine.ro

servicii funerare Bucuresti

Casa Funerare Ieftine cu sediul central la adresa Bulevardul 1 Decembrie 1918 numarul 1, detine o sala de pregatire decedati cu frigidere mortuare si de prezentare a modelelor de sicrie, in acord cu toate standardele DSP si cu normele in vigoare ale legislatiei din Romania si din Uniunea Europeana.

Compania asigura atat transport funerar intern, cat si international, cu autoturisme frigorifice de buna calitate, echipate cu targi speciale de recuperare a persoanelor decedate la domiciliu. Este foarte important de avut in vedere faptul ca personalul calificat al serviciilor funerare isi ofera serviciile de consiliere si ajutor, raspunzand la toate nevoile si intrebarile clientilor si propunand oferte de pret foarte accesibile.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu si cu un portofoliu semnificativ de clienti, Funerare Ieftine isi ofera ajutorul rudelor si familiilor indoliate ori de cate ori o persoana draga paraseste aceasta lume.

aparitii media

Produsele sunt ieftine si calitative, serviciile sunt prompte si sigure, iar normele legale privind transportul, inmormantarea si repatrierea decedatilor sunt intru totul respectate.

Oferim tot ce este necesar pentru ingrijirea persoanelor decedate la cele mai innalte standarde.

Spatiul de lucru este autorizat DSP , igienizat periodic cu substante dezinfectante profesionale conform normelor in vigoare de legislatia din Romania si Uniunea Europeana.

Compania noastra dispune de patru autoturisme funerare omologate transportului funerar pe cale rutiera atat local cat si international.

Autoturismele de care dispunem sunt frigorifice si permit recuperarea de la domiciliu cat si transportul funerar pe distante scurte sau lungi. Fiecare masina este echipata cu targi speciale de recuperare a persoanelor decedate la domiciliu.

Impresii de la clienti:

Oana Staicu
Oana Staicu@oana.staicu
Read More
Personalul impecabil de atent un sediu modern si foarte dotat un birou primitor care nu iti da impresia ca esti la o firma de pompe funebre. In concluzie multumesc frumos!!!! Apelati cu incredere in astfel de tragegii.
Aurora Doda
Aurora Doda@aurora.doda
Read More
As fi votat mai mult de 5 stele daca era posibil. De la început tot personalul a fost foarte sustinator si intelegator. Dupa stresul situatiei ajutorul lor a fost foarte bine venit. De asemenea, au fost de mare ajutor cu toate formalitatile. Mulțumesc mult.
Mar1usRO
Mar1usRO@marius.gherna
Read More
O firma serioasa cu angajati punctuali si servitori. Dl Alex a avut rabdarea de a-mi raspunde la toate intrebarile. Pachetele si produsele de calitate . Multumesc din suflet pentru serviciile acordate, va recomand si va voi recomanda !
Rares Simion
Rares Simion@rares.simion
Read More
Multumesc frumos foarte promt dl Alexandru precum si angajatilor domnului un sediu frumos care nu te face sa te simti la o firma de funerare cum este pe ghencea nu exista comparatie discretia si bunul simt precum si pregatirea tatalui meu a fost de nota 10 multumesc pentru ajutor !!!
Iulian Sichim KTMS
Iulian Sichim KTMS@iulian.sichim
Read More
Oferiti servicii de calitate, am sunat la firma dumneavoastră si am primit toate informațiile dorite pentru înmormântarea bunicii mele.
Cristian Manole
Cristian Manole@manole001
Read More
mi-ati fost de mare ajutor intr-o perioada in care cu greu ma regaseam. conteaza foarte mult sa ai un sprijin atunci cand nu stii incotro sa te indrepti
Previous
Next
5/5

Din nefericire decesul celor dragi lasa in urma durere sufleteasca, multe intrebari ce nu au raspuns si stres. Toate acestea pot afecta ceremonia funerara, motiv pentru care suntem alaturi de familie in acele momente dificile si ne propunem sa va indrumam pe toata durata ceremoniei funerare cat si dupa inmormantare.

Personalul firmei noastre de pompe funebre este disponibil 24/24 ore pentru a va consilia oricand si pentru a va oferi cu promptitudine raspunsuri la multe intrebari pe care le puteti avea in astfel de situatii.

In ciuda faptului ca oferim toate serviciile in domeniul funerar, suntem o Casa Funerara din Bucuresti care are preturi rezonabile .

Programul nostru este NON-STOP – astfel ca la orice ora din zi sau noapte oferim servicii funerere complete.

Non–stop! Acoperim toate sectoarele Bucurestiului precum si un perimetru de 50 km imprejurul Bucurestiului.

casa funerara inmormantari rapide Bucuresti si Ilfov

Avand un portofoliu semnificativ de clienti, venim mereu in sprijinul familiilor indoliate oferind consultanta post mortem gratuita, consultanta in domeniul funerar cat si dupa ceremonia funerara (organizarea de pomeni si parastase dupa inmormantare)

Atunci cand sunteti in cautarea unei firme profesioniste care sa va ajute sa planificati o ceremonie funerara pentru dumneavoastra sau pentru un apropiat, intai de toate trebuie sa stiti ca serviciul funerar este unul dintre cele mai importante elemente legate de finalul persoanei respective.

Indiferent de optiunea familiei indoliate care poate solicita o inmormantare (ingropare) sau o incinerare (crematoriu), serviciul funerar este foarte important

De ce noi?

  • Pentru ca avem o experienta de peste 20 ani in domeniul funerar
  • Pentru ca dispunem de personal calificat
  • Pentru ca actionam rapid si eficient
  • Pentru ca ne deplasam in orice zona din Bucuresti si Ilfov fara cost suplimentar
  • Pentru ca oferim cea mai variata gama de servicii funerare
  • Pentru ca ne respectam toate intelegerile si angajamentele

Aveti nevoie de un anume serviciu funerar? – Luati legatura cu noi si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp.

Casa Funerara Bucuresti www.funerare-ieftine.ro

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp