Sari la conținut

Servicii funerare Dristor

Servicii funerare Dristor

In zona Dristor Bucuresti firma noastra, cu o experienta in domeniul funerar de peste 11 ani, este mereu alegerea cea mai buna in situatia unui trist eveniment cum este inmormantarea.

Indiferent de anotimp va putem ajuta 24/24 de ore astfel va putem oferi informatii de care aveti nevoie in orice moment aveti nevoie sa incepeti toate pregatirile. Angajarea unei firme funerare va poate fi de mare ajutor, beneficiind de o serie de facilitati.

Avem preturi accesibile si oferim diverse pachete de inmormantarein functie de buget precum pachetele economice pentru pensionari, pachetul domiciliu, pentru azil sau spital, un pachetul mediu si pachetul spital, ramanand doar la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul dorit.

Decesul unei persoane dragi aduce atat emotii intense si suferinta, cat si foarte multa alergatura, foarte multe drumuri pentru a obtine actele necesare, pentru a cumpara toate cele necesare inmormantarii si a asigura o ceremonie care sa respecte toate cutumele.

Cu ajutorul unei companii funerare care se deplaseaza inclusiv in zona Dristor, totul poate fi simplificat, iar pregatirea inmormantarii nu mai presupune o corvoada.

Asistenta si gama variata de servicii de inalta clasa din domeniul funerarelor, transportul funerar in cele mai bune conditii, precum si spatiul autorizat DSP si corect igienizat in care defunctii sunt imbalsamati si pregatiti de inmormantare, sunt doar cateva dintre motivele pentru care rudele persoanelor decedate pot sa intre in legatura cu firma de funerare.

Acoperim zona Dristor in cea mai mare parte a zilei dar si noaptea avand in cartierul Dristor o echipa care poate interveni non-stop in sprijinirea familiei indoliate.

Va asteptam la firma noastra din Dristor.

Suna-ne: 0733 86 37 27

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp