Sari la conținut

Firma funerara autorizata DSP Servicii funerare Bucuresti

Firma noastra este autorizata DSP (Directia de Sanatate Publica) si poate sa faca fata cerintelor legislative de actualitate asigurand pachete funerare ieftine.

funerare

Sunt oferite servicii complete venind in sprijinul familiilor indoliate, oferindu-se consultanta gratuita si posibilitatea organizari de pomeni si parastase dupa inmormantare.

Intr-o lume moderna in care cutumele si birocratia sunt mari consumatoare de timp si de energie, pentru rudele persoanelor decedate care se vad in imposibilitatea de a-si plange fiintele dragi pentru ca nu au timp, fiind ocupati cu inmormantarea, o firma funerare ieftine este o solutie!

Firma noastra dispune de personal calificat si profesionist, avand in spate experienta acumulata de-a lungul anilor, capabila sa va ofere toate detaliile de care aveti nevoie pentru a pregati tot ceea ce este necesar, de la consultanta post mortem si pana la organizarea pomenii si parastasului de dupa inmormantare.

Va oferim servicii la preturi accesibile, preturi care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra, deoarece suntem constienti cate cheltuieli implica un astfel de eveniment nefericit.

Consultatia post mortem va fi gratuita, atunci vom putea stabili toate conditiile si serviciile pentru care veti opta si restul aspectelor care trebuie acoperite in cazul unei inmormantari precum si ce tip de cruce doriti sa alegeti pentru persoana plecata la ceruri sau pentru ce veti opta din gama noastra variata de sicrie si aranjamente florale.

Imaginea persoanei iubite este una care va ramane foarte mult timp in amintirea celor apropiati.

Din acest motiv, pregatirea acestora, in vederea unei inmormantari care sa exprime respect si demnitate, trebuie sa se realizeze in cele mai bune conditii.

Dispunem de pachete funerare economice pentru cei iesiti la pensie, pachetul cu preluare de la domiciliu/azil/spitale, pachet funerar mediu sau pachet spital, ramanand doar la aprecierea dumneavoastra sa alegeti ce vi se pare a fi cel mai potrivit. Va asteptam sa consultati oferta noastra si sa optati pentru ceea ce considerati ca se incadrează atat in bugetul, cat si in criteriile dumneavoastra de selectie.

Chiar daca i prezent suntem o firma de pompe funebre din Ilfov, nu venim doar in ajutorul celor aflati in zona noastra: putem oferi servicii de specialitate nu doar celor ce locuiesc in sectoarele Bucurestiului ci ne punem in prezent si la dispozitia celor care au rude plecate in afara tarii si din pacate au trecut in nefiinta. Ne vom ocupa si de aranjamentele florale care vor fi personalizate.

Programul nostru este non-stop, astfel la orice ora din zi sau noapte oferim servicii funerare complete.

In prezent acoperim toate sectoarele Bucurestiului alaturi de un perimetru de 50 km in jurul capitalei non-stop. Avand un portofoliu semnificativ de clienti, venim in sprijinul familiilor indoliate cu consultanta post mortem gratuita, consultanta in domeniul funerar cat si dupa ceremonia funerara, organizarea de pomeni si parastase.

Serviciile funerare de repatriere decedati si transport international cu ajutorul autospecialelor funerare bine puse la punct sunt asigurate non stop in toate sectoarele capitalei si in Ilfov.

Cu sediul in judetul Ilfov, intr-un centru care respecta toate cerintele DSP si care intruneste toate conditiile legale si igienice, firma de funerare ieftine este solutia ideala la care poate sa apeleze orice familie indurerata.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp