Funerare Ieftine – Firma funerara autorizată DSP

Nevoia omului de a trăi într-o societate în care fiecare dintre noi contribuim mai mult sau mai puțin în desfășurarea vieții, crează perspectiva unor echipe de profesioniști în domeniul funerar de a veni în întâmpinarea dumneavoastră în momentele puțin plăcute ale unui deces. Din acest univers noi suntem picătura care ajută omul în situația neplăcută a unui deces. Timpul este un element cheie în existența noastră având 24/24 o echipa gata să intervină in cazul unui deces.

Firma noastră dispune de personal calificat și profesionist, având în spate experiența acumulată de-a lungul anilor, care o să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie pentru a pregăti tot ceea ce este necesar, de la consultanță post mortem și până la organizarea pomenii și părăstasului după înmormântare. Vă oferim servicii la prețuri accesibile, prețuri care să se încadreze în bugetul dumneavoastră, deoarece suntem conștienți câte cheltuieli implică un astfel de eveniment nefericit.

Consultația post mortem va fi gratuită, atunci vom stabili toate condițiile și serviciile pentru care veți opta și restul aspectelor care trebuie acoperite în cazul unei înmormântări precum și ce tip de cruce doriți să alegeți pentru persoana trecută în neființă sau pentru ce veți opta din gama noastră variată de sicrie.

Imaginea persoanei iubite este una care va rămâne foarte mult timp în amintirea celor apropiați. Din acest motiv, pregătirea acestora, în vederea unei înmormântări care să exprime respect și demnitate, trebuie să se realizeze în cele mai bune condiții.

Dispunem de pachete funerare economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu și pachetul spital, rămânând la aprecierea dumneavoastră să alegeți pachetul ce vi se pare a fi cel mai potrivit. Vă așteptăm să consultați oferta noastră și să optați pentru ceea ce considerați că se încadrează atât în bugetul, cât și în criteriile dumneavoastră de selecție. Chiar dacă suntem o firmă de pompe funebre din Ilfov nu venim doar în ajutorul celor aflați în zona noastră. Oferim serviciile noastre nu doar celor ce locuiesc în sectoarele Bucurestiului ci ne punem și la dispoziția celor care au rude plecate în afara țării și din păcate au trecut în neființă. Ne vom ocupa și de aranjamentele florale care vor fi personalizate.

Programul nostru este non-stop astfel la orice ora din zi sau noapte oferim servicii funerere complete. Acoperim toate sectoarele Bucureștiului precum și un perimetru de 50 km împrejurul Bucureștiului non-stop. Cu un portofoliu semnificativ de clienți venim în sprijinul familiilor îndoliate cu consultanța post mortem gratuită, consultanța în domeniul funerar cât și după ceremonia funerară organizarea de pomeni și părăstase după înmormântare.

Oferim servicii de repatrieri decedați, punându-vă la dispoziție transport funerar internațional. Firma noastră dispune de 4 autospeciale care întrunesc toate condițiile din punct de vedere legal și igienic pentru ca transportul să se efectueze conform normelor legale. După ce repatrierea va fi finalizată ne vom ocupa de restul detaliilor. Vom stabili împreună în ce termeni se va desfășura totul, vom alege o cruce, prosoape, batiste și veți avea o gamă variată de sicrie pentru care puteți opta în funcție de bugetul disponibil.

 

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *