inmormantari BucurestiServicii funerare Piata Romana: Cu o vechime considerabila in acest domeniu si cu un personal profesional, firma noastra vine in ajutorul familiilor indoliate cu servicii funerare complete care sa asigure decedatului o inmormantare corespunzatoare.

Suntem disponibili 24/24 ore astfel va putem oferi informatii de care aveti nevoie in orice moment aveti nevoie sa incepeti toate pregatirile. Angajarea unei firme funerare va poate fi de mare ajutor, beneficiind de o serie de facilitati.

Avem mereu preturi accesibile si dispunem de diverse pachete de inmormantare precum pachete economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu si pachetul spital, ramanand la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul dorit.

Printre serviciile pe care le oferim in afara transportului se numara si toaletarea decedatului (spalare, imbracare, barbierire), alaturi de asigurarea tuturor produselor necesare pentru inmormantare si pomana precum : sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu (pentru usa si pentru pus in piept), vin pentru slujba, vin si ulei pentru groapa, coliva, etc.

Tot firma noastra se va ocupa si de aranjamente florale, dumneavoastra trebuie doar sa alegeti florile din care doriti sa realizam aranjamentele.

Persoanele care se afla in cautarea unei firme de servicii funerare care sa asigure astfel de servicii in zona Piata Romana sunt invitate sa intre in contact cu specialistii Funerare Ieftine, care vine in intampinarea familiilor persoanelor decedate prin pachete funerare accesibile, servicii funerare de calitate si produsele necesare inmormantarii.

Firma ofera toate detaliile si consultanta non stop, referitoare la organizarea pomenii si parastasului dupa inmormantare, dar si orice alte informatii necesare. Clientii sunt indrumati sa ceara ajutorul companiei de funerare care se deplaseaza in Piata Romana, o zona destul de aglomerata din Bucuresti, pentru a transporta defunctii la capela, biserica si ulterior la cimitir.

Decesul unei persoane la domiciliu poate fi deseori o trauma pentru familie cat si pentru apropiatii decedatului, de aceea apeland la firma noastra de pompe funebre agentii firmei va va indruma si consilia in acele momente.

Dispunem de doctor imbalsamator 24/24 h pentru servicii funerare piata Romana.

Suna-ne: 0733 86 37 27