Sari la conținut

Servicii funerare Soseaua Antiaeriana Servicii funerare Bucuresti

Pompe funebre Soseaua Antiaeriana: Acoperim zona din Soseaua Antiaeriana foarte bine avand personal specializat si calificat

Firma noastra vine in ajutorul familiilor indoliate cu servicii funerare complete care sa asigure decedatului o inmormantare corespunzatoare. Suntem disponibili non-stop 24/24 ore astfel incat suntem la dispozitia dumneavoastra in orice moment aveti nevoie sa incepeti pregatirile pentru inmormantare.

transport funerar Bucuresti

Angajarea unei firme funerare va poate fi de mare ajutor, beneficiind de o serie de facilitati. Orice familie care se gaseste in situatia de a avea o ruda ce a decedat plecata fiind peste hotare va dori sa aduca acasa trupul neinsufletit al persoanei dragi.

Un astfel de caz necesita servicii funerare complete si, de asemenea, de calitate care sa asigure familia indoliata ca persoana decedata va ajunge acasa in conditii optime atat din punct de vedere legal, cat si igienic. Dispunem atat de servicii de incinerare cat si de serviii de repatriere. Procesul de incinerare presupune arderea trupului persoanei decedate cu ajutorul unor cuptoare special destinate acestui scop.

Persoanele care opteaza pentru un astfel de serviciu trebuie sa aiba in vedere insa ca in astfel de cazuri, exista o serie de documente si autorizatii necesare. In general, eliberarea unor astfel de documente dureaza pana la 48 ore, insa cu ajutorul noastru intreg procesul va fi mult mai scurt.

Si in cazul inmormantarii normale, eliberarea numeroaselor certificate si avize se va efectua mult mai repede prin firma noastra decat in mod normal. Incheierea unui contract cu o firma funerara va facilita toate demersurile necesare organizarii unei inmormantari. Va asteptam pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita.

Acoperim zona din Soseaua Antiaeriana foarte bine avand personal specializat si calificat, pregatit in orice moment sa intervina in caz unui deces in zona Antiaeriana

O artera principala , fiind intrarea in Bucuresti dinspre Magurele, Alexandria. Acoperim zona foarte bine dispunand de oameni pregatiti in orice moment sa intervenim in cazul unui deces in zona Antiaeriana.

Suna-ne: 0733 863 727

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp