Importanta coroanelor la inmormantare

Coroanele funerare ieftine

Coroanele funerare nu pot lipsi de la nici o inmormantare, acestea reprezentand un omagiu adus persoanei decedate, un ultim tribut prin care aratam cat a insemnat acesta de-a lungul vietii sale pentru noi. Pe langa aranjamentul floral care este compus din diverse tipuri de flori, natural sau artificiale, pe coroana este intotdeauna alaturata si o panglica pe care cel care adduce coroana a insemna un ultim mesaj de ramas bun.

Fiecare persoana decide asupra felului in care sa arate coroana achizitionata, fie ca este formata din flori natural, din flori artificiale, ce flori va alege, insa este important ca cee ace alege sa reflecte sentimentele lui fata de persoana decedata. Chiar daca mereu se alege pe fuga o coroana atunci cand se merge la o inmormantare, oamenii ar trebui s afaca o pauza sis a se gandeasca la cee ace aleg, deoarece fiecare tip de floare are insemnatatea ei, semnifica un anumit lucru : iubire, puritate, prietenie, etc.

Coroanele depuse la inmormantare vor ramane timp de 40 de zile, pana se va efectua parastasul, exact asa cum au fost asezate, conform traditiei ortodoxe. Desi ar putea parea potrivita orice tip de coroana la o inmormantare, indiferent daca persoana decedata este de sex masculin sau feminin, daca analizam mai detaliat fiecare aspect vom vedea ca pentru fiecare in parte se recomanda a se duce coronae din anumite flori.

Coroane funerare la inmormantarea unei persoane de sex masculin. Cand alegem o coroana conteaza florile, conteaza culoarea acestora si trebuie luati in calcul mai multi factori precum : florile care i-au placut defunctului, statutul sau in societate, relatia care ne-a legat de persoana respective, relatie profesionala sau personala, ce meserie a avut acesta, etc. Cand alegem o coroana pentru un barbat este bine sa mergem pe o variant simpla, formata dintr-o singura culoare de flori, in general din garoafe, sau chiar si din doua culori, nici acest lucru nu este gresit. Insa, daca persoana ne-a fost mult mai apropiata putem opta pentru aranjamente florale care sa cuprinda crini care semnifica puritatea sau trandafiri albi cu crizanteme. Coroanele funerare potrivite la inmormantari de barbati sunt cele formate din: crizanteme cu trandafiri albi, crini cu anthurium rosu, crizanteme cu crini galbeni, anthurium cu crizanteme, coronae cu orhidee sau cu gerbera mixta, etc.

Coroane funerare la inmormantarea unei persoane de sex feminin. Si in situatia in care alegem coroana pentru o femeie ai aici trebuie sa tinem cont de ceea ce a semnificat persoana respective pentru noi si s aincerca, sa reflectam acest lucru prin prisma coroanei funerare pe care i-o luam. La femei insa nu este atat de complicat sa alegem o coroana funerara, orice tip de flori sunt potrivite pentru prsoanele de sex feminin, avand in vedere ca de-a lungul vietii ele sunt mari iubitoare de flori, le primesc constant, ceea ce face alegerea sa fie una mai simpla. Spre deosebire de coroanele pentru barbati, la femei trebuie sa incercam pe cat posibil sa evitam coroanele simple si sa alegem coroane ce sunt formate din diverse tipuri de flori sau cu accente florale deosebite. Coroanele funerare potrivite la inmormantari de femei:  crini cu trandafiri, crini cu anthirium rosu, crini roz cu trandafiri albi, garoafe cu crini imperiali, garoafe cu trandafiri, crizanteme cu anthirium, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *