Sari la conținut

Pompe funebre Militari Servicii funerare Bucuresti

Firma noastra vine in ajutorul familiilor indoliate cu servicii funerare complete care sa asigure decedatului o inmormantare corespunzatoare in Militari

Suntem disponibili 24/24 ore astfel incat suntem la dispozitia dumneavoastra in orice moment avem nevoie sa incepeti pregatirile pentru inmormantare.

aranjament mortuar cu flori

Dispunem in permanenta atat de servicii de incinerare cat si de serviii de repatriere a decedatilor sau doar a cenusii.

Orice familie in cadrul careia a survenit un deces al unei rude plecate peste hotare necesita de servicii funerare complete si, de asemenea, de calitate care sa ii asigure ca persoana decedata va ajunge acasa in conditii optime atat din punct de vedere legal, cat si igienic.

Cat despre procesul de incinerare, acesta presupune arderea trupului persoanei decedate cu ajutorul unor cuptoare special destinate acestui scop. Persoanele care opteaza pentru un astfel de serviciu trebuie sa aiba in vedere ca in astfel de cazuri, exista exista o serie de documente si autorizatii necesare.

In general, eliberarea unor astfel de documente dureaza pana la 48 ore, insa cu ajutorul noastru intreg procesul va fi mult mai scurt. Angajarea unei firme funerare va poate fi de mare ajutor, beneficiind de o serie de facilitati. Si in cazul inmormantarii normale, eliberarea numeroaselor certificate si avize se va efectua mult mai repede decat in mod normal. Incheierea unui contract cu o firma funerara va facilita toate demersurile necesare organizarii unei inmormantari.

Noi suntem cei care ne vom ocupa de toate detaliile de la transport, sicriu, toaletarea decedatului, pana la toate produsele necesare pomenii precum coliva, vin, etc. De asemenea, dispunem de o serie de pachete funerare dintre care puteti alege, in functie de cel care considerati ca se incadreaza in cerintele dumneavoastra.

In ajutorul familiilor indoliate asiguram un tot necesar inmormantarii in cartierul Militari, avand un personal calificat cu o disponibilitate 24/24 h intervenim in cel mai scurt timp posibil pentru inceperea pregatirilor de inmormantare sau incinerare.

Avem posibilitatea de a depunde corpul neinsufletit la capela non-stop.

Sunati pentru consultanta si ajutor. Telefon: 0733 863 727

Va asteptam pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita.

Un comentariu la „Pompe funebre Militari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp