Oferim pachete funerare

Oferim pachete funerare cu servicii de calitate incluse. Garantăm seriozitate și promptitudine, serviciile noastre fiind printre cele mai bune. Ne dorim ca fiecare persoană să petreacă cât mai mult timp cu cel drag care a decedat și cât mai puțin cu detaliile organizatorice. Ne asigurăm că în toate zilele evenimentului nu îți lipsește nimic: sicriu, aranjamente florale, sală de priveghi, depozitare frigorifică și orice alte detalii pentru o bună desfășurare a ceremoniei de înmormântare.

Pachet funerar standard în baza cuponului de pensie conține:

 • Sicriu Matlasata din Saten
 • Perna Lenjerie Matlasata din Saten
 • Orar Mare0
 • Orar Mic
 • Panza de Fata Dantela
 • Capitonaj Capac Sicriu
 • Manere
 • Crucifix
 • Cuie
 • Esenta Lemnului (Brad/Fag/Plop)
 • Dimensiuni 2.05 Lungime cu 65 Latime
 • Finisaj Super Lacuit
 • Cruce din lemn la culoarea sicriului scrisa

De asemenea include și serivicii precum: doctor constatare deces, eliberarea certificatului de deces, doctor îmbăsămare, eliberarea certificatului de îmbălsămare pentru depunerea la capelă și transport, recuperarea decedatului de la domiciliu cu targa specială, toaletarea decedatului la sala de pregătire special amenajată, îmbalsamarea decedatului la sala de pregătire special amenajată, depunerea decedatului la frigider conform noii legi pentru  12 ore, așezarea decedatului în sicriu, transport sicriu domiciliu (după caz), transport decedat la capelă/biserică, transport decedat la cimitir, manipularea decedatului pe toata durata evenimentului funerar începând de la domiciliu până la poarta cimitirului.

Suntem conștienți de faptul că dumneavoastră treceți prin momente grele și vă este imposibil să vă ocupați corespunzător de toate demersurile înmormântării, ceea ce puteți rezolva simplu cu un telefon, fiindcă casa noastră funerară vă poate ajuta.

Ţelul nostru a fost încă de la început și până acum asigurarea unor servicii complete şi am ajuns să acoperim fiecare ramură a serviciilor funerare: transport intern şi internaţional, comercializare sicrie şi accesorii de toate tipurile, îmbrăcare-îmbălsămare şi cosmetizare decedaţi, înhumare şi exhumare, coroane jerbe şi buchete de flori, asigurarea produselor de panificaţie, precum şi intermedierea locurilor de veci.

Suntem disponibili 24/24 și vă putem informa detaliat în legatură cu toți pașii pe care trebuie sa îi urmați în cazul unei înmormântări. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă explica exact cum trebuie procedat, începând cu alegerea produselor funerare, până la ultimul pas ce îl presupune pomana și părăstasul. Avem o gama vastă de produse funerare din care puteți alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus în piept și la ușă, coroane până la cruci, sicrie și furnituri. Împreună putem discuta despre fiecare produs în parte în funcție de ce cruce doriți să alegeti sau ce fel sicriu, coroane, sau prosoape, etc. Trebuie doar să ne spuneți în mare ceea ce doriți și împreună vom alege produsele care să fie pe placul dumneavoastră și care să se încadreze iî bugetul de care dispuneți. Avem prețuri accesibile pentru orice buzunar și dispunem de diverse pachete pentru care puteți opta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *