Sari la conținut

Pachete Servicii Funerare

Casa funerara One Marck International ofera in București mai multe pachete de inmormantare, adaptate la nevoile familiilor indurerate.

Atunci cand are loc decesul unei persoane dragi, familiile indurerate se confrunta cu necesitatea de a efectua toti pasii pentru inmormantare care, mai ales in cazul tinerilor care trebuie sa se ocupe, sunt pasi complet necunoscuti si foarte mari consumatori de timp.

Venim in ajutorul familiilor indurerate cu pachete funerare complete si variate, astfel incat alegerea sa poata fi facuta pe baza bugetului disponibil, dar si pe baza standardelor in ceea ce priveste organizarea inmormantarii. Putem oferi atat pachete de inmormantare care se incadreaza in ajutorul de deces, cat si pachete complexe cu sicrie foarte elegante, pentru inmormantari fastuoase.

Pachetele noastre competitive sunt oferite la cel mai inalt nivel de calitate, astfel incat sa putem pune la dispozitia tuturor persoanelor care aleg sa aiba incredere in noi, cele mai bune servicii si mai ales o gama variata de optiuni, pentru ca inmormantarea sa aiba loc exact asa cum si-ar fi dorit decfunctul.

pachet funerar perla

Pachetul Funerar Perla – include toate accesoriile si articolele necesare inmormantarii, oferind in plus fata de celelalte pachete coroanele de flori naturale si sicriul echipat complet din gama medie, in 6 colturi si diverse nuante. Esenta din care poate fi realizat sicriul este fag sau brad, iar crucea va fi realizata in aceeasi culoare cu cea a sicriului;mediu spre lux

Pachetul Funerar Royal Standard cu Talonul de Pensie : este unul dintre cele mai solicitate pachete de inmormantare, incluzand o gama completa de servicii funerare, inclusiv pentru slujba de inmormantare, toate acestea fiind standard pentru o inmormantare conform traditiilor. Acest pachet se incadreaza perfect in ajutorul de inmormantare oferit de stat.

Pachetul Standard Satin – include sicriul de brad, serviciile funerare complete, inclusiv cele de imbalsamare, pachetele pentru slujba de inmormantare cu toate accesoriile si articolele necesare, la care se adauga si crucea in ton cu sicriul, confectionata din brad, cu finisaj semi lacuit

Pachetul de inmormantare Premium Briliant – acest pachet este ideal pentru inmormantarile elegante, oferind pe langa toate accesoiile si serviciile aferente inmormantarii si un sicriu din gama premium cu doua capace, din lemn de tei sau de stejar, cu capitonaj, fata din dantela si finisaj super lacuit;

Pachetul Spital Chihlimbar – este un pachet cu buget redus care ofera un sicriu echipat complet din gama medie cu 6 colturi, dar in care singurele servicii funerare incluse sunt sezarea decedatului in sicriu, transport spre capela si biserica, transport catre cimitir si manipularea defunctului pe intreaga durata a evenimentului funerar. Acest pachet se adreseaza celor care nu intentioneaza sa imbalsameze trupul defunctului si celor care vor obtine singuri documentele aferente inmormantarii;

Pachetul incinerare Cristal – acest pachet funerar este destinat familiilor care intentioneaza sa incinereze trupul decedatului. Sicriul va fi in acest sens inchiriat doar si vine complet echipat. Pachetul include toate documentele aferente incinerarii si pastrarea trupului in conditii legale, dar si toate accesoriile si articolele necesare slujbei de incinerare.

Avantajele pachetelor de inmormantare oferite de One Marck International In Bucuresti :

Aceste pachete funerare vin in ajutorul familiilor din Bucuresti care trebuie sa se ocupe de inmormantare, oferind urmatoarele avantaje:

  • familia nu trebuie sa se mai ocupe de preluarea documentelor;
  • toate articolele necesare slujbei de inmormantare sunt disponibile pe loc, fara sa fie necesar ca un membru desemnat din familie sa caute prin numeroase locatii toate aceste obiecte;
  • intreaga familie poate sa se reculeaga si sa se concentreze pe trecerea in nefiinta a defunctului;
  • oferim pachete dedicate pentru fiecare optiune, inclusiv pentru incinerare, astfel incat cei care intentioneaza sa se incadreze exclusiv in ajutorul de deces sa poata face acest lucru, dar si cei care vor sa ofere defunctului o inmormantare eleganta sa aiba la dispozitie cele mai bune solutii.

In functie de preferinte si de ceea ce va doriti pentru inmormantare, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si vom oferi cele mai bune servicii, in mod garantat, datorita experientei noastre vaste.

Suntem o prezenta discreta la orice inmormantare, intervenind doar atunci cand este necesar, dar fara sa perturbam linistea familiei, intr-un moment atat de dureros.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp