pregatire sicriu inmormantareIn Piata Victoriei firma noastra dispune de o experienta de peste 11 ani, reprezentand cea mai buna solutie in situatia decesului unei persoane apropiate.

De-a lungul timpului ne-am imbunatatit serviciile astfel incat sa putem indeplini familiilor indoliate toate cerintele cu care vin intr-o astfel de situatie.

Majoritatea dintre noi am trecut prin evenimente nefericite precum decesul unei persoane dragi astfel incat stim cata bataie de cap si cat de multe lucruri trebuie facute, toate inr-un timp foarte scurt.

In astfel de momente, dorim sa fim noi aceia care va putem lua toate aceste griji, lasandu-va pe dumneavoastra sa fiti alaturi de restul familiei indoliate, fara a trebui sa va ocupati si de alte lucruri precum documentatie sau organizare.

Nimic ce tine de procesul de inmormantare nu va fi neglijat, chiar din contra, in functie de pachetul funerar ales puteti beneficia si de tot ceea ce tine de pomana.

Toate serviciile funerare asigurate in zona Piata Victoriei sunt non-stop, cu posibilitatea de a achita toate pachetele funerare in baza talonului de pensie, fara ca rudele sa fie nevoite sa mai scoata bani din buzunare.

Serviciile funerare oferite tin atat de documente, cat si de transport sau toaletarea decedatului intr-un sediu autorizat DSP, in care lucreaza specialisti cu peste 11 ani experienta in domeniu.

Serviciile funerare asigurate in zona Piata Victoriei sunt asigurate de catre o companie care se deplaseaza la domiciliul clientului, unde s-a produs decesul, sau in cadrul spitalului ori azilului, in vederea pregatirii tuturor formalitatilor si documentelor ce tin de inmormantare si de trecerea in nefiinta.

Sunati: 0733 86 37 27