Din dorinta de a va ajuta, firma noastra pompe funebre Chiajna va pune la dispozitie servicii funerare complete pentru a trece mai usor peste aceasta perioada

In cazul in care va confruntati cu un deces in familie sau al unei persoane apropiate va recomandam sa apelati la serviciile unei firme funerare. Va putem oferi transport in cele mai bune conditii, acesta indeplinind toate conditiile impuse in vederea unui astfel de transport.

harta Chiajna
harta Chiajna

Procedurile de transport decedati presupun transport in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, sanitar, estetic cat si legal. In vederea transportului pe cale terestra, firma noastra va pune la dispozitie autospeciale funerare, autoturisme autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare. Autoturismele de care dispune firma noastra sunt autoturisme cu frigider mortuar, speciale pentru realizarea unui astfel de transport. Va oferim transport la domiciliu, la capela, la cimitir, etc.

Servicii funerare Chiajna ofera servicii precum toaletarea decedatului, manipularea acestuia, precum si asigurarea de produse necesare unei inmormantari precum : prosoapele, sicriul echipat complet confecitonat din diferite materiale, accesoriile funerare, coroanele, aranjamentele florale, batistele, doliul de pus la usa si de pus in piept, cruce, orar mare, orar mic, etc.

De asemenea, va putem pune la dispozitie personal medical autorizat si calificat in vederea constatarii decesului, imbalsamarii si in vederea eliberarii documentelor necesare in astfel de situatii.

Firma noastra de pompe funebre Chiajna se recomanda prin seriozitate si profesionalism, si dorim sa venim in ajutorul familiilor pentru a-i ajuta sa treaca mai usor pentru toate detaliile legate de procesul de inmormantare, astfel incat asiguram consultanta gratuita 24 din 24 ore, pentru a oferi informatii necesare tuturor persoanelor care necesita intr-o astfel de situatie precum decesul, un eveniment ce in general nu poate fi anticipat.

Servicii funerare Chiajna asigura personal calificat care sa se ocupe de documentele necesare in astfel de situatii precum certificate, avize, etc. Dumneavoastra nu trebuie sa aveti grija aceastora deoarece firma noastra se va ocupa de tot pana la cel mai mic detaliu.

Dispunem de personal care va poate indruma pas cu pas cu ceea ce presupune un eveniment precum decesul. In astfel de momente atat de nefericite stim ca ultimul lucru la care doriti sa va ganditi este organizarea unei inmormantari. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot pana la cel mai mic detaliu. Toate serviciile pentru care veti opta vor fi stipulate in contractul pe care il vom incheia, contract ce va fi respectat in totalitate, pana la cel mai mic detaliu.

Sunati-ne si ne vom ocupa de tot pana ceea ce presupune organizarea unui astfel de eveniment nefericit.

Ne puteti contacta rapid la Tel: 0733863727