Sari la conținut

Servicii Funerare Ilfov

Asiguram servicii de pompe funebre non-stop in toate satele si comunele din judetul Ilfov.

Decesul in familie si pierderea unei persoane dragi este un eveniment nefericit, indiferent de varsta, de locatie, de statut social si de alte criterii. Decesele survenite in randul locuitorilor judetului Ilfov sunt de neevitat si pentru ca din ce in ce mai multi locuitori ai capitalei s-au mutat in ultimii ani in localitati limitrofe, pentru mai mult spatiu si liniste, serviciile din oferta Funerare Ieftine sunt extinse in toate comunele din acest judet, pentru a veni in intampinarea celor care au un deces in familie.

sicriu, cosciug

sicriu, cosciug

Avand sediul in judetul Ilfov, intr-un spatiu autorizat DSP, in permanenta igienizat si dezinfectat conform standardelor nationale si internationale, reprezentantii firmei Funerare Ieftine, cu peste 20 ani de experienta in domeniu, se deplaseaza rapid la domiciliul solcitantilor pentru a constata decesul, pentru a asigura imbalsamarea, intermedierea obtinerii locului de veci, transportul funerar si toate cele necesare inmormantarii.

Firma propune oferte atractive si in ceea ce priveste coroanele, pachetele pentru pomana si parastas, sicriul si crucea, sau serviciile de repatriere decedati.

Aria de acoperire a serviciilor funerare in judetul Ilfov este foarte mare, incluzand localitati precum Buftea, Afumati, Ciolpani, Chiajna, Copaceni, Dumbraveni, Pasarea, Popesti Leordeni, Runcu, Sintesti, Sitaru, Snagov, Stefanestii de sus si de Jos, Tunari, Voluntari, Vidra, Vanatori si multe alte localtati.

crucifix inmormantare

Serviciile sunt asigurate non stop, reprezentantii companiei de funerare stand la dispozitia clientilor la orice ora din zi si din noapte

Asiguram servicii funerare Ilfov non-stop. Acoperim toate comunele si satele din jurul capitalei, echipa firmei intervine in cel mai scurt timp de la apel raspunzand prompt unei solicitari urgente. Vreti mai multe informatii despre activitatea noastra?

Unul dintre reprezentatii nostri va va oferi toate informatiile de care aveti nelamuriri priviind servicii funerare Ilfov.

coliva

Oferim servicii funerare complete pe toata raza judetului Ilfov

Acoperim toate comunele din judetul Ilfov:

1 Decembrie, Afumati, Balotesti, Berceni, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogarla, Clinceni, Copaceni, Corbeanca, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dascalu, Dobroesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Gradistea, Gruiu, Jilava, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Peris, Petrachioaia, Snagov, Stefanestii de Jos, Tunari, Vidra.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp