Sari la conținut

Servicii Funerare Sector 6

Compania Funerare Ieftine ofera servicii si produse funerare, pachete complete, membrilor familiilor indurerate de pierderea unor persoane dragi, decedate la domiciliul din sectorul 6 al capitalei sau intr-unul dintre spitalele sau azilele din aceasta zona.

De la alegerea sicriului si pana la transportul funerar, reprezentantii echipei cu mai mult de 20 ani de experienta in acest domeniu stiu cum sa isi indrume clientii astfel incat sa faca cea mai potrivita alegere. Toate cutumele sunt respectate, iar birocratia nu mai reprezinta un impediment sau o grija pentru rude.

Pompe funebre One Marck International, localizata in judetul Ilfov pune la dispozitia clientilor interesati servicii de inalta calitate si pachete funerare la cel mai avantajos pret in sectorul 6 din Bucuresti. Astfel, familiile indoliate pot lasa in grija profesionistilor organizarea inmormantarii unei persoane dragi.

Daca acest eveniment nefericit care implica foarte multa organizare si alergatura pentru ca toate procedurile legale si traditiile sa fie respectate, se organizeaza cu profesionisti, le va permite rudelor sa isi planga in liniste persoanele dragi si sa rezolve tot ceea ce au de rezolvat in ceea ce priveste inmormantarea.

Firma noastra intervine in cele mai diferite aspecte ale unei inmormantari – de la obtinerea documentelor, la transportul funerar si toaletarea decedatului intr-un cadru autorizat DSP si dezinfectat in mod constant, pana la scriu, cruce, prosoape si batiste, oferite sub forma unor pachete funerare complete, la un pret foarte accesibil.

Oferim Servicii Funerare Complete In Urmatoarele Zone din Sectorul 6:

Funerare sector 6 harta locatii

ZONA 1 cuprinde cartierele bucurestene:

Locatii pompe funebre sector 6

Gara Chiajna – Drumul Sarii – Drumul Carierei – Drumul Taberei – Drumul La Rosu – Drum Coasta Cerbului – Drum Coasta Grindului – Drumul la Chiajna.

ZONA 2 include strazile sectorului 6:

Harta sector 6 zona 2

Drumul Carierei – Calea Giulesti – Podul Grand – Calea Crangasi – Lacul Dambovitei – Drumul la Rosu.

Sector 6 ZONA 3 cuprinde locatiile:

Harta locatii sect 6 zona 3

Podul Grand – Giulesti – Calea Plevnei – strada Constantin Noica – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Soseaua Virtutii – Calea Crangasi.

ZONA 4 sect 6 dezerveste cartierele:

Harta funerarii din sector 6 zona 4

Soseaua Virtutii – strada Dambovitei – Aleea Lacul Morii – str. Drenajului – Drum Ciorogarla – Autostrada A1 – Bulevard Iuliu Maniu – Pasaj Lujerului.

In ZONA 5 deservim in cartierele:

sector 6 zona 5 harta

Pasaj Lujerului – Bulevardul Iuliu Maniu – B-dul Geniului-Drumul Sarii – Bulevardul Ghencea –
Strada Brasov – Pasaj Lujerului.

ZONA 6 cuprinde zonele:

harta pompe funebre in sector 6

Pasaj Lujerului – str.Brasov – Prelungirea Ghencea – Soseaua de Centura – B-dul Iuliu Maniu –Pasaj Lujerului.

Avand o experienta in domeniul funerar de mai mult de  20 de ani, casa noastra funerara este alegerea potrivita atunci cand doriti sa lasati pe mainile unor profesionisti organizarea unei inmormantari crestine. De-a lungul timpului ne-am prfectionat serviciile astfel incat să putem indeplini toate cerintele familiilor indoliate.

Majoritatea dintre noi am trecut prin evenimente nefericite precum decesul unei persoane dragi astfel încât știm câtă bătaie de cap și cât de multe lucruri trebuie făcute, toate înr-un timp foarte scurt. In astfel de momente, noi va ajutam in sectorul 6 si va putem lua toate aceste griji lasandu-va pe dumneavoastra sa fiti alaturi de restul familiei, fara a trebui sa va ocupati si de altceva.

Serviciile funerare asigurate de compania One Marck International sunt disponibile in toate sectoarele capitalei si in imprejurimi.

Pachetele funerare complete, la preturi decente, fiind asigurate atat rudelor celor celor care decedeaza la domiciliu, in urma unui accident sau a unei lungi suferinte, cat si familiilor celor care decedeaza in unul dintre spitalele din sectorul 6 al capitalei, in azile sau in alte conditii.

Firma de pompe funebre este alaturi rudelor defunctilor si in timpul inmormantarii in cimitirele Sfantul Elias, Cimitirul Civil si Militar Ghencea sau Ghencea 2.

Toate serviciile pentru care veti opta vor fi stipulate in contractul pe care il vom încheia, contract ce va fi respectat in totalitate, pana la cel mai mic detaliu. Nimic ce tine de inmormantare nu va fi omis, dimpotriva, in functie de pachetul ales puteti beneficia si de tot ceea ce tine de pomana.

Oferim servicii funerare in Sectorul 6 (Drumul Taberei, Chiajna, Iuliu Maniu, Ghencea, Militari si zonele apropiate) ce tin atat de documentele ce trebuie intocmite in astfel de situatii, cat si legat de toate produsele necesare la un astfel de prilej precum: transport decedat, toaletarea decedatului, sicriu, cruce, prosoape, batiste, doliu si chiar si coliva si vin, alaturi de toate cele necesare.

Sunati-ne si ne vom ocupa de tot pana ceea ce presupune organizarea unui astfel de eveniment nefericit.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp