Sari la conținut

Preluare Decedati Aeroport

Rudele persoanelor care decedeaza in afara tarii si decid sa le inmormanteze in conditii decente in Romania, in localitatea din care provin, trebuie sa ia in calcul serviciile de repatriere decedati oferite de companiile funerare.

Acestea implica si preluarea decedatilor de pe aeroport cu masinile funerare, pentru ca ulterior trupul defunctului sa fie transportat la locatia in care va avea loc inmormantarea.

preluare decedati aeroport

Pentru ca din ce in ce mai multi concetateni obisnuiesc sa isi faca vacantele in strainatate, sa plece la munca in alte tari in cautarea unui trai mai bun, sa se mute temporar sau definitiv pe alte meleaguri, survenirea decesului departe de casa este o stire tot mai comuna in zilele noastre.

Decesul unei persoane este un eveniment tragic ce poate sa apara subit, in urma unui eveniment, a unei boli sau a unui accident. In aceste situatii greu de imaginat, familiile defunctilor au nevoie de tot sprijinul posibil pentru a-si aduce apropiatii pentru a fi inmormantati acasa.

Pentru aceste situatii, pentru acest gen de transport, serviciile de ridicare de la aeroport sunt foarte importante, fiind efectuate in cele mai bune conditii legislative, de igiena si de pastrare. Transportul de la aeroport se realizeaza in masini speciale cu sicrie de lemn de esenta tare dublate cu sicrie de zinc sigilate, cheltuielile aferente procedurilor de transfer al decedatilor din aeroport in localitatea unde are loc ceremonia de inmormantare nefiind foarte ridicate.

Personalul firmei de pompe funebre One Marck International se va ocupa intocmai de obtinerea documentelor, avizelor, certificatelor pentru ca repatrierea sa fie realizata rapid si la un pret cat mai accesibil, astfel incat acest eveniment dureros sa fie tratat cu maxima seriozitate si atentie.

Repatrierea pe cale aeriana presupune atat rezervarea zborului pentru transportul propriu-zis al corpului neinsufletit, rezervare ce presupune programarea pentru avion cu 24 de ore inaintea decolarii acestuia. In cazul transportului aerian va fi necesar doar transportul catre aeroportul de destinatie cel mai apropiat de orasul in care locuieste familia decedatului.

Se vor ridica apoi ramasitele decedatului de la aeroportul de destinatie in vederea transportarii pana la destinatie.

Intocmirea formalitatilor si transportul funerar sunt servicii ce se vor realiza de personalul calificat pentru manipularea sicriului nu doar la aeroport ci si la destinatie.

Serviciul de preluare a decedatilor se va face din zona Cargo a aeroporturilor din Bucuresti si imprejurimi pana la locatia unde va fi depus corpul neinsufletit.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp