Produse Funerare

Produse funerare oferite de casa funerara SC One Marck International SRL

Produsele funerare fara de care nicio inmormantare traditionala nu poate avea loc:
Procesul inmormantarii presupune o atentie sporita asupra tuturor detaliilor care o constituie, ceea ce inseamna ca in astfel de situatii tragice, familia indoliata trebuie sa realizeze rapid cumparaturile necesare. Produsele funerare fara de care nicio inmormantare nu se poate realiza au un loc esential in intreaga organizare si desfasurare a acesteia. Asadar, alegerea acestora implica o atentie sporita, tocmai pentru ca tragicul eveniment sa fie unul cat se poate de decent.

Atunci cand cel drag pleaca de pe aceasta lume si trece in nefiinta, rudele il plang si incearca in acelasi timp sa se linisteasca, astfel incat sa fie capabile sa organizeze eficient inmormantarea. De altfel, alegerea produselor funerare necesare trebuie sa devina un proces cat mai minutios, tocmai pentru ca ultimul drum al celui decedat sa fie cat se poate de linistitor.
Sicriul – refugiul trupului celui intrat in nefiinta

Incepand din momentul in care trupul ajunge sa fie parasit de suflet, sicriul este cel care adaposeste corpul. Asadar, acesta trebuie sa fie ales corespunzator astfel incat sa prezinte un aspect imaculat si sa fie de o marime suficienta. In functie de model, material din care e confectionat sau marime, preturile difera. Totusi, cert e ca la noi veti gasi cele mei ieftine produse funerare de pe piata. Asta nu o spunem neaparat noi, cat clientii care au ales ca colaboreze cu noi si au fost mai mult decat multumiti de produsele si serviciile primite.

 

Sicriu – Model 001

Sicriu – Model 005

Sicriu – Model 009

Sicriu – Model 013

Sicriu – Model 002

Sicriu – Model 006

Sicriu – Model 010

Cruce – Model 002

cruce_2

Sicriu – Model 003

Sicriu – Model 007

Sicriu – Model 011 – PRET: 3400 RON

Cruce – Model 001

cruce_1

Sicriu – Model 004

Sicriu – Model 008

Respeta – Model 012

Sicriu – Model 014

Alte Produse Funerare

Aranjamente Florale Personalizate

Aranjamente florale personalizate

Jerbe funerare

Jerbe funerare

Coroane funerare

Coroane funerare

Crucifixe

crucifixe

Sicrie diferite esente
(brad, stejar, fag, plop)

Culori (cires, mahon, natur)

Diferite dimensiuni

Batiste

Prosoape
preot/dascal

Prosoape mici
(cruce, capac, masini)

Sicrie Exceptionale:
boston (sicrie americane 2 capace)

XXL

Octogonale

Doliu de pus la usa

Doliu de pus la piept

Capac frigorific
(de inchiriat)

Cruci

Respete diferite modele si culori

Manere
(plastic,metal)

Catafalce
(de inchiriat)

Furnituri
(voal, orarul mare,

orarul mic, perna )

Crucifixe
(plastic,metal)

Suruburi sicriu
(plastic, metal)

Toiag

Coroane funerare

Jerbe funerare

Aranjamente florale personalizate
(forma, flori, aranjament capac)


In astfel de momente este foarte important sa alegeti nu doar un bun comerciant, ci unul care sa ofere si consiliere permanenta. Aceste clipe pline de durere nu pot fi estompate, insa, cert e ca optand pentru sprijinul nostru, sarcinile ce dau mari batai de cap nu vor mai crea un stres.

La noi veti gasi sicrie la preturi avantajoase si diverse, ceea ce inseamna ca in functie de bugetul pe care sunteti dispusi sa il investiti, veti reusi sa organizati o inmormantare traditionala. Toti cei prezenti la tragicul eveniment isi vor aminti de timpul petrecut cu cel trecut in nefiinta. Tocmai de aceea, organizarea trebuie sa fie realizata cat mai atent, iar produsele funebre sa fie alese cat mai corect.

De exemplu, la noi veti gasi atat sicrie la pretul de 350 RON, cat si la 2950 RON. In functie de calitatea materialului din care acesta e confectionat, dar si de aspect, pretul difera considerabil de la un model la altul. Cert e ca intotdeauna se va gasi produsul potrivit in functie de bugetul pe care sunteti dispusi sa il investiti in asta. Costurile s-au facut in asa masura incat sa multumeasca fiecare client in parte, indiferent cat de mici sau de mari sunt resursele la care apeleaza.

La noi veti gasi atat sicrie confectionate din brad, stejar, fag, cat si din plop. In plus, aici veti descoperi inclusiv dimensiuni mai mici sau XXL.
Produsele funerare esentiale

Pe langa sicriu, o inmormantare traditionala necesita si prezenta unor alte produse funerare, printre care se numara: crucea, furniturile, doliu de pus la usa si la piept, inchirierea de capac frigorific, precum si a catafalcei, batiste, aranjamente florale personalizate in functie de forma si specie, jerbe funerare, manere, crucifixe, respete disponibile in diferite modele si culori, toiag, suruburi pentru sicriu, precum si multe altele.

Pe scurt, pe langa faptul ca va punem la dispozitie toate produsele funerare necesare unei inmormantari traditionale, va oferim ocazia de a beneficia si de repatrierea decedatilor, nenumarate pachete funerare extraordinar de avantajoase, dar si multe alte servicii funerare necesare in astfel de situatii tragice.

Asadar, indiferent de zi sau de ora, noi va stam la dispozitie in legatura cu tot ceea ce tine de organizarea unei inmormantari. Calitatea, promptitudinea si preturile accesibile sunt cele care ne recomanda intotdeauna ca fiind un sprijin de nadejde.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.