Repatriere decedati Austria

Repatriere Decedati din Austria in Romania

In momentul in care intervine o problema precum cea a repatrierii, firma noastra va pune la dispozitie un serviciu funerar complet prin care sa intrati in posesia trupului persoanei decedate. In cazurile de repatriere decedati Austria se va incheia un contract intre firma si familia decedatului in care vor fi specificate serviciile oferite.

Executam servicii transport international Austria si repatriere decedati Austria cu autospeciale funerare in cea mai buna conditie, cu masini autorizate si omologate in baza legislaiei legale aflate in vigoare.

Transport International Austria – Trasee Pe Care Operam

  • Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
  • Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
  • Salzburg – Wels – Linz – St. Polten – Viena – Budapesta – Szeged – Arad – Sibiu – Bucuresti
  • Villach – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
  • Lustenau – Lindau – Memmingem – Karlsfeld – Munchen – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
  • Bludenz – Innbruck – Rosenheim – Salzburg – Wels – Linz – St. Polten – Viena – Budapesta – Szeged – Arad – Sibiu – Bucuresti
harta-austria

Prin serviciul de repatriere decedati Austria, firma se va ocupa de absolut toate aspectele privitoare la aceasta, de tot ceea ce inseamna documentatie si pasi in acest scop.

In caz de un astfel de eveniment nefericit, ne punem la dispozitia dumneavoastra cu un serviciu funerar complet, personalul nostru este unul calificat si va sta la dispozitie 24h din 24h pentru a va oferi o solutie la orice tip de problema intampinati.

Transport international Austria se poate face numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a acestei tari in care a avut loc decesul si in conformitate cu regulile internationale aplicabile.

Cat despre costurile repatrierii, acestea variaza in functie de localitatea in care a avut loc decesul, locul unde trebuie repatriat defunctul, numarul de kilometri parcursi, sicriul cu care se va face repatrierea, modalitatea pentru care se va opta pentru revenirea in tara a decedatului, etc. Noi vom incerca, desigur, sa ne incadram in posibilitatile financiare ale familiei pentru ca acestia sa nu trebuiasca sa isi faca griji si pentru partea financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.