Sari la conținut

Repatriere decedati Austria

Servicii autorizate de repatriere decedati Austria – Romania

Numerosi romani s-au mutat in Austria in cautarea unui nivel de viata mai bun, cu dorinta de a obtine mai multi bani si de a asigura familiei necesarul vietii de zi de zi. Din pacate, in randul acestora apar si evenimente triste, care nu se pot prevede.

Din dorinta de a fi aproape familiilor cu servicii de specialitate potrivite in cele mai grele situatii, ne-am extins serviciile, astfel incat, in cazul in care apar situatii neplacute sau accidente din care rezulta decese, sa putem raspunde prompt solicitarilor de repatriere.

In astfel de situatii, familiile doresc sa aduca acasa persoanele dragi, pentru a putea sa isi ia ramas bun de la ele si pentru a oferi decedatului o inmormantare traditionala.

In cazul repatrierilor persoanelor decedate, punem la dispozitia tuturor solicitantilor servicii funerare complete, cu ajutorul carora sa poata ajunge in posesia trupului defunctului. Oferim garantia ca vom transporta decedatul in cele mai decente conditii, atat din punct de vedere igienic, cat si din punct de vedere estetic, sanitar si legal.

Executam servicii de transport decedati international din Austria si repatriere cu autospeciale funerare in cea mai buna conditie, cu masini autorizate si omologate in baza legislaiei legale aflate in vigoare.

In cazul in care decedatii sunt repatriati din Austria, vom incheia un contract cu familia decedatului, in care mentionam clar urmatoarele:
• toate serviciile pe care le oferim;
• documentele care sunt necesare pentru repatriere
• timpul in care asiguram un astfel de serviciu.

De asemenea, pentru ca transportul sa fie posibil de realizat, am inclus in oferta noastra elemente esenstiale in procesul de repatriere:
• sicriul necesar pentru transportul international care, in aceste situatii, este obligatoriu si trebuie sa fie confectionat din lemn si zinc;
• pentru servicii de transport funerar din Austria, utilizam autospeciale care respecta toate normele existente in prezent, folosind masini omologate si autorizate, pe baza legislatiei existente in prezent.

trasee funerare romania austria

Transport International Austria – Traseele pe care operam

Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Salzburg – Wels – Linz – St. Polten – Viena – Budapesta – Szeged – Arad – Sibiu – Bucuresti

Villach – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Lustenau – Lindau – Memmingem – Karlsfeld – Munchen – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Bludenz – Innbruck – Rosenheim – Salzburg – Wels – Linz – St. Polten – Viena – Budapesta – Szeged – Arad – Sibiu – Bucuresti

harta Romania

Cum va putem ajuta concret pentru repatriere din Austria:

Prin intermediul serviciului de repatriere decedati Austria, firma se va ocupa de toate aspectele legate de acest serviciu:

– preluam corpul din locul decesului;
– corpul defunctului va fi depus la cea mai apropiata morga sau casa funerara;
– imbalsamam certificat corpul, nefiind importanta tara in care a avut loc decesul;
– ne ocupam de toate documentele necesare pentru repatriere;
– furnizam sicriul standard pentru repatriere conform cu normele impuse de politia portuara din tara in care persoana in cauza a decedat;
– obtinem toate documentele pentru repatrierere internationale;
– obtinem pasaportul mortuar pentru repatriere in tara, in regim urgent;
– obtinem in regim de urgenta apostila pentru documentelul de deces, atunci cand aceasta este solicitata;

Ne ocupam de toate documentele si toti pasii pentru repatriere decedati Austria:

– inregistram decesul in tara in care a avut loc, conform reglementarilor existente si daca este necesar la Consulatul Romaniei;
– in cazul in care Ambasada sau Consulatul Romaniei au fost anuntate cu privire la deces, acesta va informa Ministerul Administratiei si Internelor din tara, avand obligatia sa anunte familia cu privire la deces;
– Consulatul sau Ambasada Romaniei elibereaza certificatul de deces romanesc, care poate fi realizat exclusiv pe baza certificatului de deces pe care il elibereaza initial autoritatea din tara in care a avut loc decesul;
– in cazul in care decesul nu este inregistrat la ambasada sau la consulat, certificatul romanesc este eliberat de autoritatile romane, pe baza certificatului strain de deces si pe baza tuturor documentelor pe care legislatia romana le prevede.

De ce noi?

In astfel de situatii, suntem alaturi de familia indurerata cu un serviciu funerar complet, astfel incat sa poata avea la dispozitie toate informatiile de care are nevoie, pentru ca persoana draga sa fie adusa acasa. Totodata, punem personalul calificat si cu experienta din firma noastra va sta la dispozitia clientilor non-stop, pentru a putea ajuta cu solutii eficiente pentru toate problemele intampinate.

Serviciul de transport international in/din Austria este oferit exclusiv in conditiile care sunt prevazute de legile nationale ale acestei tari si conform cu regulile internationale aplicate repatrierilor. Regula aceasta se aplica tuturor tarilor din care facem repatrierea.

Costurile pentru repatriere sunt variate. Acestea sunt conditionate de urmatoarele aspecte:
• locul in care a avut decesul;
• locul repatrierii;
• numarul de kilometri parcursi;
• sicriele cu care facem repatrierea;
• tipul de transport utilizat pentru aducerea decedatului in tara – pe cale aeriana sau terestra.

Cu toate acestea, incercam sa ne incadram pe care posibil in bugetul disponibil familiei, astfel incat sa nu fie nevoie sa isi faca griji cu privire la cheltuieli.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp