Sari la conținut

Repatriere decedati Belgia

Repatriere Decedati din Belgia in Romania

Oferim servicii de repatriere decedati din Regatul Belgiei si punem la dispozitie servicii de transport international care vor respecta toate normele legislative care au fost impuse de astfel de situatii. Repatrierea se va face doar ca urmare a unui contract pe care firma noastra il incheie cu familia decedatului. In acest contract, detaliem toate clauzele, in care mentionam toate actiunile pe care le facem legat de repatriere, localitatea din care preluam corpul si destinatia la care trebuie repatriat decedatul, durata repatrierii, sicriul implicat in procesul de repatriere si toate detaliile necesare pentru repatrierea in conditii decente.

Regatul Belgiei este tara in care foarte multe persoane au ales sa emigreze pentru conditiile mai bune de viata si a posibilitatii de a gasi un job bine remunerat. In acest context se poate vorbi si despre posibilitatea ca decesul unei persoane sa survina in Belgia. In cazul in care in urma unor accidente sau din alte motive, o ruda aflata in Belgia decedeaza, suntem alaturi familie cu servicii funerare complete, astfel incat trupul defunctului sa se poata intoarce acasa, pentru o inmormantare decenta.

Repatrierea poate avea loc atat pe cale aeriana cat si pe cale terestra. Firma noastra a incheiat mai multe contracte de colaborare cu firme de transport aerian din tara cate pot sa se ocupe de un astfel de transport in cazul in care acesta este solicitat.

In caz de repatriere transportul rutier se poate face pe rute precum:

harta Belgia

Repatriere decedati : traseele pe care oferim transportul

Bruxelles Belgia – Cologne Bonn – Koblenz – Frankfurt – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Kortrijk – Waregem – Leuven – Lummen – Heerlen – Aachen – Cologne Bonn – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Charleroi – Namur – Liege – Aachen – Cologne Bonn – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

harta Romania

In cazul unui deces, transport mortuar international poate fi realizabil nu doar pe traseele mai sus mentionate ci si din orice alta localitate din jurul acestora.

Cum va putem ajuta concret pentru repatriere din Belgia

Pentru a repatria o persoana decedata, nu este necesar ca familia sa ajunga in Belgia, pentru ca noi implementam toti pasii necesari:
– inregistram decesul la autoritatile locale din Belgia si la Consulatul Romaniei, daca este necesar;
– in cazul in care Consulatul sau Ambasada Romaniei au fost deja anuntate cu privire la deces, aceste institutii vor fi cele care informeaza MAI in Romania si anunta familia cu privire la acesta;
– Consulatul sau Ambasada elibereaza certificatul de deces romanesc, care poate fi obtinut doar pe baza certificatului de deces pe care autoritatile locale il emit in tara si pe baza altor documente care au fost prevazute in legislatia din Romania;
– in cazul in care nu a fost deja inregistrat decesul la Consulat sau la Ambasada, atunci certificatul romanesc urmeaza sa fie eliberat de autoritatile romane, pe baza certificatului de deces emis in Belgia si pe baza tuturor documentelor care au fost prevazute in legislatia tarii noastre.

Suntem o echipa de profesionisti si asiguram toate aspectele necesare procesului de repatriere. Respectam toti pasii pentru repatriere decedati Belgia, dupa cum urmeaza:
– ridicam corpul defunctului din locul in care a decedat si il depunem la cea mai apropiata casa funerara sau morga;
– asiguram imbalsamarea corpului certificata;
– ne ocupam de toate documentele aferente procesului de repatriere;
– oferim sicriul standard, care respecta normele impuse de politia portuara din Belgia;
– obtinem documentele internatIonale de deces;
– obtinem pasaportul mortuar pentru repatriere, in regim de urgenta;
– obtinem in regim de urgenta apostila pe documentul de deces, atunci cand legislatia impune.

Pentru repatrierea decedatilor din Belgia in localitatea de domiciliu din tara natala, nu este obligatoriu ca rudele sa se deplaseze in tara. Echipa noastra dispune de profesionistii care se vor ocupa de absolut toate aspectele privitoare repatrierii de persoane decedate.

Experienta acumulata in timp ne ofera posibilitatea de a va oferi toate demersurile necesare pentru ca repatrierea sa se desfasoare in conditii optime din punct de vedere legal si igienic.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp