Repatriere decedati Belgia

Repatriere Decedati din Belgia in Romania

In momentul in care va regasiti in situatia de a va confrunta cu un deces al unei rude aflate peste hotare, firma noastra va vine in ajutor cu un serviciu funerar complet pentru ca persoana draga trecuta in nefiinta sa se intoarca acasa la familie, in caz de repatriere decedati Belgia puteti beneficia de transport international care sa respecte normele legislative impuse in astfel de situatii. Repatrierea va avea loc doar in urma unui contract incheiat intre firma si familia decedatului, contract in care vor fi detaliate serviciile contractate.

In caz de repatriere transportul rutier se poate face pe rute precum:

Repatriere decedati Belgia

  • Bruxelles – Cologne Bonn – Koblenz – Frankfurt – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
  • Kortrijk – Waregem – Leuven – Lummen – Heerlen – Aachen – Cologne Bonn – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
  • Charleroi – Namur – Liege – Aachen – Cologne Bonn – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
harta-belgia
harta-romania

In cazul unui deces, transport funerar international poate fi realizabil nu doar pe traseele mai sus mentionate ci si din orice alta localitate din jurul acestora. Transportul se va efectua cu autospeciale funerare si cu masini in cele mai bune conditii, autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare.

Documentele necesare pentru repatriere trebuie solicitate la serviciul decedati al tarii in care a avut loc decesul. Repatrierea cetatenilor romani ce au decedat in afara tarii este un proces destul de greu si de durata.  Va recomandam sa apelati la firma noastra care va ofera un serviciu funerar complet.

Pentru repatriere decedati Belgia in localitatea de domiciliu din tara natala, nu este obligatoriu ca rudele sa se deplaseze in tara. Echipa noastra dispune de profesionistii care se vor ocupa de absolut toate aspectele privitoare repatrierii de persoane decedate.

Experienta acumulata in timp ne ofera posibilitatea de a va oferi toate demersurile necesare pentru ca repatrierea sa se desfasoare in conditii optime din punct de vedere legal si igienic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.