Repatriere Decedati Italia

Repatriere Decedati din Italia in Romania

In cazul persoanelor care merg la munca peste hotare si nu numai riscul unui deces in strainatate exista iar cheltuielile cu repatriere pot fi mari.

In astfel de situatii contractarea unei firme care sa va ofere un serviciu funerar complet poate reprezenta cea mai buna solutie. Transport international Italia sau repatriere decedati Italia sunt doar cateva din serviciile pe care firma noastra vi le pune la dispozitie. O astfel de firma, precum este si firma noastra, se ocupa de tot ceea ce inseamna procurarea documentelor pentru repatriere decedati Italia , pentru returnarea corpului neinsufletit al cetateanului roman familiei, precum si documente obligatorii pentru transportul funerar international.

Daca se doreste varianta de transport international Italia pe cale aeriana, atunci firma noastra poate efectua repatrierea catre destinatia cea mai apropiata care dispune de aeroport de localitatea in care locuieste familia persoanei decedate. Serviciile de transport international Italia pot fi realizabile numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a avut loc decesul.

In lista de mai jos regasiti diverse trasee pe care operam serviciul de repatriere, insa efectuam transport si din zonele limitrofe, din orase mai micute

Repatriere Decedati Italia

  • Roma – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
  • Torino – Milano – Monza – Bergamo – Brescia – Verona – Vicenza – Padova – Brescia – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
  • Catania – Taormina – Messina – Vibo Valentia – Cosenza – Salerno – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
  • Napoli – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Va recomandam sa apelati la firma noastra care va ofera un serviciu funerar complet pentru a va ajuta cu procedura de durata ce o presupune repatrierea. Vom face tot ceea ce se poate ca totul sa se desfasoare in cel mai scurt timp.

Transport international Italia

Va prezentam cateva trasee cu caracter informativ pe care putem efectua transport funerar, insa se poate face preluarea din orice alt oras care este solicitat.

harta-italia
harta-romania

Fie ca discutam despre transport international Italia pe teritoriul Romaniei sau repatriere decedati Italia exista o serie de documente necesare insa acestea pot diferi de la tara la tara.

Cat despre costuri de repatriere din Italia, acestea variaza in functie de  localitatea in care a avut loc decesul, locul repatrierii, numarul de kilometric, tipul de sicriu, etc. Cand decesul are loc pe autostrada, de exemplu, facand referire la transport international Italia, repatrierea persoanei decedate presupune costuri mari privind: taxe pentru preluarea persoanei decedate de la locul accidentului, taxa pentru transportul persoanei decedate si pastrarea acesteia la camera frig, etc.

In caz de repatriere din Italia varianta cea mai potrivita o reprezinta transportul aerian. In general, timpul necesar pentru efectuarea repatrierii este de 10 pana la 14 zile, dar durata procedurilor depinde de circumstantele decesului.

In astfel de cazuri va recomandam sa apelati la firma noastra care va ofera un serviciu funerar complet pentru a va ajuta cu tot ceea ce presupune documentatie in vederea repatrierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.