Sari la conținut

Repatriere Decedati Italia

Repatriere Decedati Italia – Romania : In cazul persoanelor care merg la munca peste hotare si nu numai riscul unui deces in strainatate exista iar cheltuielile cu repatriere pot fi mari.

In astfel de situatii contractarea unei firme care sa va ofere un serviciu funerar complet poate reprezenta cea mai buna solutie. Transport international Italia sau repatriere decedati Italia sunt doar cateva din serviciile pe care firma noastra vi le pune la dispozitie.

O astfel de firma, precum este si firma noastra, se ocupa de tot ceea ce inseamna procurarea documentelor pentru repatriere decedati Italia , pentru returnarea corpului neinsufletit al cetateanului roman familiei, precum si documente obligatorii pentru transportul funerar international.

Daca se doreste varianta de transport international din Republica Italiana pe cale aeriana, atunci firma noastra poate efectua repatrierea catre destinatia cea mai apropiata care dispune de aeroport de localitatea in care locuieste familia persoanei decedate. Serviciile de repatriere din Republica Italiana pot fi realizabile numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a avut loc decesul.

Din cauza economiei fluctuante din Romania, ideea de a lucra in afara tarii este tot mai tentanta pentru un numar mare de cetateni romani. Pe acest fond pot sa apara si evenimentele nefericite, oricand si pe neasteptate. De la aceasta ideea am plecat cand am hotarat sa ne oferim ajutorul prin serviciul de repatriere decedati Italia. Acest serviciu se materializeaza intr-o solutie eficienta prin care atunci cand o persoana draga decedeaza, sa poata fi adusa acasa, pentru a primi o inmormantare decenta, in familie.

Riscul unui deces in strainatate este mare si cheltuielile pot fi la randul lor mari. Cea mai buna solutie in acest sens, este angajarea unei firme care sa ofere servicii funerare complete. Pentru transport international din Italia si pentru repatrierea decedatilor din Italia, va punem la dispozitie o echipa de specialisti care stiu exact ce au de facut pentru a obtine toate documentele necesare si pentru a implementa intreaga procedura de repatriere.

Avem contracte inclusiv cu companiile aeriene, astfel incat sa putem oferi transport si pe aceasta cale, la solicitarea clientului. Ne ocupam de toate documentele pentru repatriere decedati Italia, pentru a returna corpul neinsufletit al defunctului familiei sale, dar si pentru a obtine toate documentele necesare transportului. In cazul transportului pe cale terestra, acesta va fi efectuat cu ajutorul unor autospeciale funerare si cu masini, in conditii optime, care au omologarea si autorizarea necesara.

Serviciile de transport international Italia sunt efectuate exclusiv in conditi legale, astfel incat sa nu apara probleme in momentul repatrierii. Efectuam repatrierea decedatilor din Italia, atat din orasele mari cat si din zone limitrofe sau din localitati mici.

Harta Italia

In lista de mai jos regasiti diverse trasee pe care operam serviciul de repatriere, insa efectuam transport si din zonele limitrofe, din orase mai micute

Rute Repatriere Decedati Italia

Roma – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Torino – Milano – Monza – Bergamo – Brescia – Verona – Vicenza – Padova – Brescia – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Catania – Taormina – Messina – Vibo Valentia – Cosenza – Salerno – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Napoli – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

harta simpla Romania

Va recomandam sa apelati la firma noastra care va ofera un serviciu funerar complet pentru a va ajuta cu procedura de durata ce o presupune repatrierea. Vom face tot ceea ce se poate ca totul sa se desfasoare in cel mai scurt timp.
Transport international Italia

Va prezentam cateva trasee cu caracter informativ pe care putem efectua transport funerar, insa se poate face preluarea din orice alt oras care este solicitat.
harta-italia
harta-romania

Documente utile pentru repatrierea decedatilor din Italia

Pentru repatrierea decedatilor din Italia sunt necesare urmatoarele documente:
– certificatul de nastere al defunctului;
– certificatul de casatorie, daca exista, al decedatului;
– cartea de identitate a persoanei decedate;
– in cazul in care cartea de identitate nu exista, este necesara o dovada de la Serviciul de Evidenta a persoanelor;
– certificat de deces pe care il elibereaza autoritatile competente din Italia, cu apostila atunci cand este necesar;
– traducere leagalizata si autorizata la notar pentru certificatul de deces;
– pasaport mortuar pe care il elibereaza Ambasada sau Consulatul Romaniei – in cazul transporturilor urnei cu cenusa acesta nu este necesar;
– taxa de timbru.

Ce acte sunt necesare pentru pasaport mortuar din Republica Italiana?

Pentru pasaportul mortuar sunt necesare urmatoarele:
– document de identificare romanesc al persoanei decedare, original;
– certificat de deces medical;
– certificat eliberat de Registrul Civil;
– act de imbalsamare de la medicul legist;
– traseul sicriului;
– autorizatie de transport de la autoritatile sanitare.

Aceste documente necesare pentru repatrierea unui decedat sunt oferite ca urmare a solicitarilor efectuate la serviciul pentru decedati al tarii in care are loc decesul. Este recomandat sa apelati la companii cu experienta, care sa va poata oferi servicii funerare complete, astfel incat sa aveti tot timpul sprijinul necesar pentru procedura implicata de repatriere. Firmele cu experienta in domeniu sunt o alegere eficienta si noi suntem una dintre aceste firme!

In caz de repatriere a decedatilor varianta cea mai potrivita o reprezinta transportul aerian.

In general, timpul necesar pentru efectuarea repatrierii este de 10 pana la 14 zile, dar durata procedurilor depinde de circumstantele decesului.

In astfel de cazuri va recomandam sa apelati la firma noastra care va ofera un serviciu funerar complet pentru a va ajuta cu tot ceea ce presupune documentatie in vederea repatrierii. Ne putem ocupa de toti pasii necesari procesului de repatriere si va asiguram ca persoana draga se va intoarce acasa in cele mai bune conditii, atat din punct de vedere igienic, cat si din punct de vedere legal.

Facem tot ce se poate pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare cat mai rapid.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp