Sari la conținut

Repatriere Decedati Spania

Firma noastra se ocupa de tot ceea ce inseamna procurarea documentelor pentru repatriera decedatilor din Regatul Spaniei si de transportul funerar.

Spania a fost tara in care un numar urias de romani si-au indeplinit visul de a trai mai bine. Anumite persoane au ales sa lucreze aici sezonier sau pe tot parcursul anului, dar sa revina in tara, unde si-au lasat familiile, in timp ce alte persoane s-au mutat de tot, luand intreaga familie acolo.

Acesta este motivul pentru care serviciul de repatriere a decedatilor din Regatul Spaniei este foarte cautat, astfel incat atunci cand aceste persoane ajung la finalul vietii sa poata fi inmormantate in conditii optime, in Romania.

In cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie, cea mai buna decizie de luat este aceea de a colabora cu o firma de pompe funebre care poate oferi un serviciu funerar complet si care va face totul pentru a aduce defunctul acasa. Noi oferim astfel de servicii si suntem alaturi de familiile indurerate, preluand complet, toate etapele transportului funerar si repatrierii, astfel incat familia sa nu fie nevoita sa calatoreasca in Regatul Spaniei si sa cheltuiasca multi bani.

Repatrierea decedatilor din Spania este un proces complex si costisitor, iar noi avem nu doar experienta necesara, ci si contracte cu cele mai importante companii de zbor, care pot aduce rapid decedatul acasa. In functie de solicitare, oferim transport decedati Spania atat pe cale aeriana cat si pe cale terestra.

Harta Spania

Va punem la dispozitie diferite trasee sunt cu titlu informativ pe care operam, firma noastra avand posibilitatea de a va oferi transport si in orice alt oras spaniol daca acesta este solicitat

Repatriere Decedati din Regatul Spaniei

Madrid – Guadalajara – Zaragoza – Montpellier – Monaco – Genoa – Verona – Vicenza – Padova – Brescia – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Bilbao – Eibar – Bayonne – Saint Gaudens – Toulouse – Carcassonne – Montpellier – Nimes – Aix en Provence – Nice – Monaco – Genoa – Verona – Vicenza – Padova – Brescia – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Sevilla – Linares – Albacete – Valencia – Tarragona – Barcelona – Montpellier – Nimes – Aix en Provence – Nice – Monaco – Genoa – Verona – Vicenza – Padova – Brescia – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Barcelona – Girona – Perpignan – Montpellier – Nimes – Aix en Provence – Nice – Monaco – Genoa – Verona – Vicenza – Padova – Brescia – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

Hrta Romania

Pasi de urmat pentru transportul funerar din Regatul Spaniei:

– inregistram decesul la autoritatile spaniole si, daca este necesar, la Consulatul Romaniei;
– dupa ce Consulatul a fost informat, este anuntat MAI in Romania, care are obligatia de a anunta familia;
– Ambasada sau Consulatul elibereaza certificatul de deces romanesc, pe baza celui spaniol, cu toate documentele impuse de lege;
– in cazul in care nu se inregistreaza decesul la Ambasada sau la Consulat, certificatul de deces romanesc este eliberat de autoritatile romane pe baza certificatului spaniol si a tuturor documentelor necesare.

Transportul decedatului se va face exclusiv pe baza legilor Spaniei, tinand cont de regulile internationale care se aplica. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, care stiu exact ce trebuie sa faca si se vor ocupa de toate aspectele cu privire la transportul funerar si la repatriere.

Pentru repatrierea decedati lor romani din Spania, sunt respectati urmatorii pasi:
– ridicam corpul din locul in care a survenit decesul si il depunem la cea mai apropiata casa funerara sau la morga;
– ne ocupam de imbalsamarea certificata;
– intocmim documentele pentru repatriere;
– oferim sicriul standard care va respecta normele impuse pentru transport;
– obtinem documentele internationale de deces si pasaportul mortuar pentru repatriere in Romania;
– obtinem urgent apostila de pe documentul de deces, daca aceasta este necesara.

Toate documentele care au fost mentionate sunt necesare pentru repatriere si transportare vor fi oferite de autoritatile spaniole in urma solicitarii. Pentru ca repatrierea sa aiba loc rapid si in cele mai bune conditii, firma noastra va ofera un serviciu funerar complet si servicii de repatriere decedati Spania, astfel incat decedatul sa poata ajunge acasa in cele mai bune conditii, conform legii.

Procesul de repatriere este complex si necesita timp, insa odata ce ne-a fost incredintat, ne vom ocupa de tot in regim de urgenta, astfel incat persoana trecuta in nefiinta sa ajunga cat mai repede acasa.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp