Repatrieri Anglia dupa iesirea din Uniunea Europeana

Articol informativ privind actualizarea procedurilor de repatriere a decedatilor din si in Marea Britanie (Anglia) dupa iesirea din Uniunea Europeana, incepand cu data de 1 ianuarie 2021.

marea britanie repatrieri

marea britanie repatrieri

Datorita numeroaselor telefoane si mesajelor primite, consideam util sa va facem cunoscute modificarile privind procedurile de repatriere a persoanelor decedate in si din Anglia si ultimele actualizari si recomandari ale firmei noastre.

Procedura nu sa modificat in ceea ce priveste iesirea din UE a Angliei
Intradevar, documentele de repatriere necesita un timp mai mare cu aproximativ 2-3 zile dar si din cauza virusului COVID-19.

Aacum, in perioada aceasta este inchis tot de cand a aparut tulpina noua a virusului si se intra doar cu vaccin sau test in Anglia

Noi, ca transportatori, avem insa un regim special.

Acum, cu iesirea din Uniunea Europeana, la transportul decedatilor pe cale aeriana trebuie facuta vama atunci cand ajunge un decedat de pe teritorul Regatului Unit in Romania.

Putem spune ca transportul pe cale auto (terestru) este cu mult mai rapid decat transportul cu avionul, in aceasta situatie procedura fiind la fel in ambele cazuri, actele fiind identice in ambele cazuri insotesc sicriul.

Doar ca in cazul transportului cu avionul trebuie asteptata programarea de zbor, care in situatia aceasta cu virusul dureaza mai mult ca de obicei : uneori putem astepta chiar si 2 – 3 saptamani pentru a se confirma un zbor.

Această intrare a fost publicată în Noutati . Pune legătura în semnele de carte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.