Repatrieri Decedati America

Repatriere Decedati din America in Romania

Decesul unei rude aflate peste hotare aduce in sine in discutie si procesul de repatriere un lucru care este destul de greu de realizat. Firma noastra va pune la dispozitie un serviciu funerar complet pentru a putea aduce la bun sfarsit operatiunea de repatriere. Putem realiza repatrierea de oriunde din lume, fie ca vorbim de o tara din Comunitatea Europeana sau despre repatriere decedati America.

Va prezentam cateva trasee cu caracter informativ pe care putem efectua transport funerar, insa se poate face preluarea din orice alt oras care este solicitat

Transport international Italia

  • Roma – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
  • Catania – Taormina – Messina – Vibo Valentia – Cosenza – Salerno – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
  • Napoli – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
  • Torino – Milano – Bergamo – Verona – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
harta-romania

Fie ca discutam despre transport international Italia pe teritoriul Romaniei sau repatriere decedati America exista o serie de documente necesare insa acestea pot diferi de la tara la tara.

Cat despre costuri repatriere decedati America, acestea variaza in functie de  localitatea in care a avut loc decesul, locul repatrierii, numarul de kilometric, tipul de sicriu, etc. Cand decesul are loc pe autostrada, de exemplu, facand referire la transport international Italia, repatrierea persoanei decedate presupune costuri mari privind: taxe pentru preluarea persoanei decedate de la locul accidentului, taxa pentru transportul persoanei decedate si pastrarea acesteia la camera frig, etc.

In caz de repatriere decedati America varianta cea mai potrivita o reprezinta transportul aerian. In general, timpul necesar pentru efectuarea repatrierii este de 10 pana la 14 zile, dar durata procedurilor depinde de circumstantele decesului.

In astfel de cazuri va recomandam sa apelati la firma noastra care va ofera un serviciu funerar complet pentru a va ajuta cu tot ceea ce presupune documentatie in vederea repatrierii.