Sari la conținut

Repatrieri Decedati America

In caz de repatriere decedati America varianta cea mai potrivita o reprezinta transportul aerian.

Statele Unite ale Americii sunt acum din ce in ce mai accesibile pentru cetatenii romani, dar si in trecut au fost numeroase persoane care au ales sa urmeze “visul american” si au emigrat aici pentru conditii de viata mai bune si pentru un viitor sigur.

In cazul in care va confruntati cu pierderea unei rude mutate in SUA, veti avea nevoie de servicii de repatriere a decedatilor. Pasii pentru ca repatrierea sa aiba loc din America in Romania sunt foarte complecsi, iar procedura poate fi extrem de costisitoare pentru o persoana care nu are experienta in domeniu, ducand la preturi/costuri suplimentare.

Acesta este motivul pentru care consideram aveti nevoie de o firma cu experienta care sa se ocupe de serviciile de repatriere ale decedatilor din Statele Unite, astfel incat fiecare punct important sa fie atins si timpul de repatriere diminuat.

Pentru repatrierea decedatilor din SUA oferim cateva trasee uzuale cu caracter informativ pe care putem efectua transportul funerar, insa se poate face preluarea din orice alt oras care este solicitat.

Locatii Transport decedati international din State Unite:

Harta America

Noi putem sa ne ocupam de tot, de la obtinerea documentelor si pana la inmormantarea din Romania, astfel incat familia sa poata sa primeasca trupul defunctului pe care sa il inmormanteze decent si sa isi poata lua ramas bun asa cum se cuvine.

harta simpla Romania

In acest sens, avem contracte cu cele mai importante companii de zbor, care pot prelua sicriul funerar si decedatul din America, pentru a-l aduce in Romania. Odata ajuns in tara, indiferent de locul in care va ateriza, ne ocupam de transportul acestuia pana in locul in care va fi inhumat si de toate procedurile necesare in acest scop.

Pentru transport funerar America si pentru repatrierea decedatilor in Romania sunt necesare, in general, urmatoarele documente, insa ele pot sa difere de la un stat la altul:

– certificatul de nastere la defunctului;
– certificatul de casatorie al defunctului, daca acesta a fost casatorit;
– certificatul de deces eliberat de statul din America in care a avut loc decesul;
– traducere autorizata si legalizata a certificatului de deces;
– pasaport mortuar eliberat de Ambasada sau Consulatul Romaniei din statul american in care s-a produs decesul (in cazul urnelor, acest pasaport nu este necesar);
– taxa de timbru.

Costurile pentru repatrierea decedatilor din America sunt variate.

Totul depinde de localitatea in care persoana draga a decedat, de zona in care defunctul trebuie repatriat, de numarul de kilometri pe care sicriul trebuie sa ii parcurga si de foarte multe astfel de variabile, pe care le vom discuta atunci cand ne sunt solicitate astfel de servicii.

De asemenea, conteaza foarte mult si metoda aleasa pentru transportul decedatului.

Fiind vorba despre America, traseul implica trecerea peste ocean, ceea ce inseamna ca transportul terestru complet nu poate fi efectuat. In acest sens avem contracte cu companii de zbor importante, care vor prelua decedatul si il vor aduce pe cel mai apropiat aeroport din Romania, in functie de zona in care trupul neinsufletit va fi inmormantat.

Transportul funerar din America implica o serie de costuri mari aduse de taxele pentru preluare din locul in care persoana a decedat, taxe de transport si taxe pentru mentinerea trupului intact in camera de frig. Toate acestea sunt preturi pe care familia trebuie sa le achite. Firma noastra va face tot posibilul pentru a se incadra intr-un buget comunicat de familie si in posibilitatile financiare ale acesteia, pentru a nu fi necesar sa va faceti griji si pentru costuri.

Cea mai buna varianta pentru transport funerar America este cea pe calea aerului.

Pregatirea trupului neinsufletit in acest sens va fi facuta conform legislatiei din SUA si de cele mai multe ori acestea sunt diferite de cele din Romania.

Un alt aspect important pentru repatrierea decedatilor din America este faptul ca in USA legile variaza mult si in functie de statul in care a decedat persoana, ceea ce inseamna ca procesul de repatriere poate fi de durata. De obicei, perioada de repatriere este cuprinsa intre 10 si 14 zile, insa durata acesteia poate fi influentata si de modul in care s-a produs decesul.

Noi avem toate conexiunile necesare pentru a ajuta ca procesul de repatriere sa aiba loc cat mai repede posibil si avem o vasta experienta in domeniu, experienta care ne permite sa ne realizam munca eficient. De aceea, in astfel de cazuri, recomandarea noastra este sa apelati la o firma care ofera servicii funerare complete, asa cum suntem noi.

Va ajutam cu tot ce implica procesul de repatriere, de la documente si prelucrarea defunctului si pana la inmormantarea din tara, astfel incat acesta sa poata avea o inmormantare decenta si pentru ca intreaga familie sa isi poata lua ramas bun de la el.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp