Sari la conținut

Repatriere Decedati

Repatriere decedati Europa si alte continente – servicii autorizate One Marck International

harta repatrieri decedati

Repatrierea decedatilor in cele mai bune conditii igienico-sanitare si legislative este o responsabilitate a companiei firmei de servicii funerare care asigura atat respectarea cutumelor, cat si ingrijirea corespunzatoare a trupului defunctului care va fi pastrat in cele mai bune conditii, astfel incat sa nu se degradeze pana ajunge in tara.

Firma www.funerare-ieftine.ro are parteneri de afaceri in aproape toate colturile lumii, in mod curent colaboram cu majoritatea firmelor specializate de pompe funebre din intreaga lume alaturi de majoritatea companiilor aeriene, astfel in cat putem sa gasim rapid cea mai eficienta cale pentru repatrierea decedatilor care sa fie totodata si cea mai rapida si ieftina.

Repatrierea decedatilor se efectueaza pe cale terestra cu autospecialele funerare in cea mai buna conditie, transportarea decedatilor facandu-se rapid si prompt. Documente necesare ca pasaportul mortuar, certificatul de deces sunt cele mai importante pentru reintoarcerea/aducerea in tara decedatului. Doar in cazul in care decesul survine din alte cauze decat cele naturale, repatrierea decedatului poate avea cateva intarzaieri ca si timp. Pretul serviciului este influentat de km parcursi, de tipul sicriului cu care se face repatrierea, de modul in care se efectueaza revenirea in tara a decedatului, respectiv terestru sau aerian.

Important: putem efectua repatrieri si din Romania in Strainatate.

Pentru o oferta nu ezitati sa ne contactati 24/24 ore

Intrati in contact cu noi telefonic: 0733 863 727

Indiferent de anotimp si sezon societatea noastra va pune masini funerare la dispozitie pentru preluarea persoanelor decedate din zona cargo pentru transport la domiciliu in toata Romania

transport funerar Bucuresti

Una dintre cele mai cumplite vesti pe care le pot primi romanii de la rudele plecate in strainatate este cea legata de decesul acestora. Desi multi romani pleaca mereu in strainatate in cautarea unui trai mai bun, exista numeroase cazuri de decesuri survenite in randul compatriotilor atrasi de mirajul unui salariu si unui trai mai bun.

Pretul serviciilor de repatriere nu este imposibil de suportat, mai ales daca serviciile sunt asigurate de o companie specializata in domeniu, singurele diferente fiind cele de numarul de kilometri parcursi, de modul in care se efectueaza repatrierea, insa ofertele de pret puse la dispozitia clientilor de reprezetantii firmei Funerare Ieftine sunt accesibile si eficiente.

Echipa noastra este formata din profesionistii care se vor ocupa de absolut toate aspectele privitoare repatrierii de persoane decedate.

Pasii in cazul serviciului repatriere sunt urmatorii:

– Se va ridica corpul de la locul unde a avut loc decesul si se va depune la cea mai apropiata morga sau dupa caz la casa funerara;
– Va urma apoi imbalsamarea certificata a corpului, indiferent de tara unde a avut loc decesul;
– Urmatorul pas il reprezinta intocmirea tuturor documentelor pentru persoana decedata ce sunt necesare in repatrierea acesteia;
– Se va furniza un sicriu standard in cazurile de repatriere decedati. Acesta trebuie sa fie un sicriu care sa respecte normele de politie portuara al tarii in care a avut loc decesul
– Este necesara obtinerea documentelor de deces internationale, precum si a pasaportului mortuar in vederea repatrierii in Romania, in regim de urgenta;
– Tot in regim de urgenta este necesara obtinerea apostilei pe documentul de deces (acolo unde legislatia cere).

Repatrierea persoanelor decedate se efectueaza cu autospecialele funerare pe cale terestra in conditii excelente, in mod rapid si prompt, pe baza pasaportului mortuar, certificatului de deces si a altor documente necesare intoarcerii trupului neinsufletit in tara.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna, cat costa si cat timp dureaza repatrierea unei persoane decedate, rudele defunctului trebuie sa ia legatura cu reprezentantii companiei de funerare pentru a pune la punct toate detaliile si pentru a le fi explicati toti pasii necesari de parcurs.

In contractul incheiat cu firma noastra trebuie specificate si timpul de repatriere, sicriul necesar transportului international (care trebuie sa fie din lemn+zinc), toate aceste specificatii fiind importante in caz de repatriere decedati.

Repatrieri decedati Harta Europa

Repatrieri decedati Harta acoperire Europa

Toate aceste documente sunt necesare pentru repatriere si vor fi oferite in urma solicitarii la serviciul decedati al tarii in care a avut loc decesul.

Repatrierea cetatenilor romani ce au decedat in afara tarii este poate fi un process destul de greu si poate dura foarte mult. De aceea este de preferat sa apelati la o firma de servicii funerare ce dispune de transport international al corpurilor neinsufletite.

O firma cu experienta in repatrierea cetatenilor romani decedati in afara tarii poate fi cea mai buna alegere. Acestia se vor ocupa de toate demersurile necesare in astfel de situatii, avand deaja experienta in acest domeniu si desigur conexiunile aferente. Apeland la firma noastra veti avea o asigurare ca persoana draga va veni inapoi acasa in cele mai bune conditii, transportul nostru fiind dotat corespunzator.

Intrati in contact cu noi

Sunati la 0733 863 727

Vom face, de asemenea, si tot posibilul ca totul sa se desfasoare in cel mai scurt timp.

Cum va spuneam mai devreme, ne ocupam de repatrierea persoanelor decedate din diferite tari din Europa. Va putem oferii serviciile noastre in cazul de persoane decedate in Germania, precum si in Olanda sau Austria.

Costuri: Tarife, taxe, preturi:

Referitor la costurile repatrierii, acestea variaza in functie de mai multi factori. Diferita in functie de tara si localitatea in care a avut loc decesul si locul unde trebuie repatriat defunctul. Pretul serviciului este influentat de numarul de kilometri parcursi, in functie de sicriul cu care se va face repatrierea, si desigur in functie de modalitatea pentru care se va opta pentru revenirea in tara a decedatului, daca va fi transport terestru sau aerian. Noi insa incercam sa facem un pret cat mai convenabil pentru familia decedatului a carei ultima grija in aceste momente ar trebui sa fie si partea finaciara. In vederea semnarii contractului se vor stabili toate cheltuielile care ar putea intervene pentru ca familia sa aiba o imagine completa asupra sumei pe care trebuie sa o plateasca.

In caz de un astfel de eveniment nefericit, ne punem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi toate informatiile necesare pentru a aduce acasa persoana draga ce a plecat intr-o calatorie spre o lume mai buna.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp