Repatriere Decedati

Servicii de Repatriere Decedati Europa si Alte Continente

Suntem o companie ce avem in toate colturile lumii parteneri de afeceri, colaboram cu majoritatea firmelor specializate din intreaga lume de pompe funebre cat si cu toate companiile  aeriene astfel in cat cautam cea mai eficienta cale pentru repatrierea decedatilor totodata si cea mai rapida si ieftina.

Repatrierea decedatilor se efectueaza cu autospeciale funerare pe cale terestra in cea mai buna conditie,transportul facandu-se rapid si prompt. Documentele necesare sunt pasaportul mortuar,certificatul de deces sunt cele mai importante documente pentru reintoarcerea in tara decedatului, in cazul in care decesul survine din alte cauze decat cele naturale repatrierea decedatului poate avea niste intarzaieri ca si timp. Pretul serviciului este influentat de km parcursi, de sicriul cu care se face repatrierea, de modul in care se efectueaza revenirea in tara a decedatului, terestru sau aerian.

Pentru o oferta nu ezitati sa ne contactati 24/24h.

repatrieri decedati

Societatea noastra va pune masini funerare la dispozitie pentru preluarea decedatilor din zona cargo (aeroport) pentru transport la domiciliu in toata Romania

In cazul unui deces in strainatate va oferim asistenta pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita intr-o astfel de situatie. Suntem o firma profesionista si avem o experienta acumulata in timp, fiind cei mai potriviti in a va oferi o solutie imediata referitor la orice problema cu care v-ati putea confrunta in acest domeniu.

Oferim servicii de transport funerar international de repatriere in Romania, avand o arie de acoperire in diverse tari din Europa. Firma noastra executa transportul funerar, acesta efectuandu-se cu autospeciale funerare care sunt in cea mai buna conditie. Transportul oferit serviciului de repatriere nu se poate face decat cu masini autorizate, omologate in baza legislaiei legale aflate in vigoare.

repatrieri-europa

Echipa noastra este formata din profesionistii care se vor ocupa de absolut toate aspectele privitoare repatrierii de persoane decedate. Pasii in cazul serviciului repatriere sunt urmatorii:

– Se va ridica corpul de la locul unde a avut loc decesul si se va depune la cea mai apropiata morga sau dupa caz la casa funerara;
– Va urma apoi imbalsamarea certificata a corpului, indiferent de tara unde a avut loc decesul;
urmatorul pas il reprezinta intocmirea tuturor documentelor pentru persoana decedata ce sunt necesare in repatrierea acesteia;
– Se va furniza un sicriu standard in cazurile de repatriere decedati. Acesta trebuie sa fie un sicriu care sa respecte normele de politie portuara al tarii in care a avut loc decesul
– Este necesara obtinerea documentelor de deces internationale, precum si a pasaportului mortuar in vederea repatrierii in Romania, in regim de urgenta;
– Tot in regim de urgenta este necesara obtinerea apostilei pe documentul de deces ( acolo unde legislatia cere).

Pentru oferirea serviciului de repatriere a persoanelor decedate, firma va incheia un contract in care vor fi stipulate toate aspectele ce tin de acest eveniment nefericit precum: transportul mortuar care se face in baza unui pasaport mortuar, al certificatului de deces, al certificatului constatator al decesului ce trebuie eliberat de catre medicul de familie sau de catre spital, al certificatului de imbalsamare eliberat de spital si al autorizatiei pentru transport international.

De toate aceste acte se va ocupa societatea noastra personal, in baza contractului incheiat de catre ambele parti in care toate acestea vor fi stipulate.

De asemenea, in contract trebuie specificate si timpul de repatriere, sicriul necesar transportului international (care trebuie sa fie din lemn+zinc), toate acestea fiind importante in caz de repatriere decedati.

informationToate aceste documente sunt necesare pentru repatriere si vor fi oferite in urma solicitarii la serviciul decedati al tarii in care a avut loc decesul.

masina de morti bucuresti

Repatrierea cetatenilor romani ce au decedat in afara tarii este poate fi un process destul de greu si poate dura foarte mult. De aceea este de preferat sa apelati la o firma de servicii funerare ce dispune de transport international al corpurilor neinsufletite.

O firma cu experienta in repatrierea cetatenilor romani decedati in afara tarii poate fi cea mai buna alegere. Acestia se vor ocupa de toate demersurile necesare in astfel de situatii, avand déjà experienta in acest domeniu si desigur conexiunile aferente. Apeland la firma noastra vei avea o asigurare ca persoana draga va veni inapoi acasa in cele mai bune conditii, transportul nostru fiind dotat corespunzator. Vom face, de asemenea, si tot posibilul ca totul sa se desfasoare in cel mai scurt timp.

Cum va spuneam mai devreme ne ocupam de repatrierea persoanelor decedate din diferite tari din Europa. Va putem oferii serviciile noastre in cazul de persoane decedate in Germania, precum si in Olanda sau Austria.

Referitor la costurile repatrierii, acestea variaza in functie de mai multi factori. Diferita in functie de tara si localitatea in care a avut loc decesul si locul unde trebuie repatriat defunctul. Pretul serviciului este influentat de numarul de kilometri parcursi, in functie de sicriul cu care se va face repatrierea, si desigur in functie de modalitatea pentru care se va opta pentru revenirea in tara a decedatului, daca va fi transport terestru sau aerian. Noi insa incercam sa facem un pret cat mai convenabil pentru familia decedatului a carei ultima grija in aceste momente ar trebui sa fie si partea finaciara. In vederea semnarii contractului se vor stabili toate cheltuielile care ar putea intervene pentru ca familia sa aiba o imagine completa asupra sumei pe care trebuie sa o plateasca.

In caz de un astfel de eveniment nefericit, ne punem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi toate informatiile necesare pentru a aduce acasa persoana draga ce a plecat intr-o calatorie spre o lume mai buna.

Planifica o Repatriere