Sari la conținut

Sala pregatire decedati Servicii funerare Bucuresti

Sala de Pregatire si Toaletare a Decedatilor: Dispunem de personal calificat si sala de pregatire si toaletare a decedatilor in Bucuresti

Imaginea persoanei iubite este una care va ramane foarte mult timp în amintirea celor apropiati. Din acest motiv, pregatirea acestora, în vederea unei inmormantari care să exprime respect si demnitate, trebuie sa se realizeze in cele mai bune conditii.

Imagine sala de pregatire decedati

In acest sens, dispunem de o sala pentru persoanele decedate, unde intregul proces de pregatire poate avea loc in cele mai bune conditii. Spatiul respectiv este dotat corespunzator, avand mese pentru toaletarea persoanelor defuncte, cat si frigidere mortuare. Totodata, această sala este realizata in conformitate cu cele mai noi norme funerare si respecta pe deplin toate conditiile de igiena necesare.

Totodata, acest spatiu vine in ajutorul azilelor de batrani sau a altor locatii, ce nu dispun de o astfel de sala, iar trupurile neinsufletite nu sunt pastrate in conditii corespunzatoare sau poate ca acest lucru nu este permis deloc.

sala de pregatire a decedatilor

Asadar, sala pe care o avem pentru pregatirea persoanelor decedate se adresează tuturor celor care se afla in neplacuta situatie de a pierde pe cineva drag din viata lor si care isi doresc sa aiba parte de intimitate si decenta.

Spre deosebire de alte firme ce ofera servicii funerare, One Marck International va garanteaza ca acest spatiu este unul cu dotari complete, perfect adaptat pentru astfel de situatii, modern si prezintă un ambient curat.

Alegand serviciile pe care noi le oferim veti avea certitudinea ca persoana mult iubita are parte de respectul cuvenit si nu va fi tinuta in conditii insalubre sau spatii inadecvate.

Un comentariu la „Sala pregatire decedati”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp