Sărbători fericite tuturor!

Ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, perioada în care majoritatea persoanelor doresc să fie cât mai aproape de cei dragi.  De Crăciun și de Anul Nou a devenit deja un obicei pentru fiecare să stam și să scriem mesaje, semn că nu i-am uitat și că ne amintim de toți cei dragi care nu ne pot fi alături. Crăciunul ne face să fim mai altruiști, să oferim iubire și mici surprize persoanelor care ne fac viața mai frumoasă. Ne simțim mai buni, mai liniștiți, mai frumoși pentru că primim și dăruim iubire. Crăciunul este un moment unic în care toți încercăm să ne  facem “curățenie în suflet”, uităm de griji și ne încălzim inimile cu iubire și bucurie, iar Anul Nou este acea zi în care trecem cu speranță într-o nouă perioadă care nădăjduim că va fi mai bună.

Din păcate, noi suntem aceia la care familiile sunt nevoite să apeleze în perioade mai puțin fericite din viața lor. Ceea ce ne umple sufletele de împlinire este faptul că putem însă fi de ajutor atunci când cineva chiar necesită un sprijin. Atunci când familiile îndoliate ne solicită ajutorul, încercăm pe cât de mult posibil să fim alături de ei cu servicii funerare complete, cu consultanți profesioniști și cu vorbe bune care sperăm că aduc puțină alinare celor care sunt în suferință.

Decesul unei persoane dragi este într-adevăr cea mai dureroasă și tragică experiență pe care o poate resimți orice persoană, iar îndatoririle care vin la pachet cu acest eveniment trebuie finalizate într-un timp foarte scurt. De aceea, ca și până acum, noi ne luăm angajamentul de a ne ocupa pas cu pas de tot ceea ce ține de înmormântare, având grija ca familiile ce vor apela la echipa noastră să beneficieze de produse și servicii funerare complete. Alegerea sicriului, constatarea decesului de către medicul constatator, obținerea certificatului de deces, a accesoriilor funerare, alegerea unei cruci, alegerea prosoapelor, batistelor, colivă, colaci, coroane, aranjamente florale, lumânări, asigurarea mașinilor necesare transportului pentru persoana decedată, dar și a cortegiului funerar, toate acestea sunt aspecte de care firma noastră funerară va avea grijă, pentru ca dumneavoastră să nu trebuiască să aveți și grija acestor detalii.

Firma noastră de pompe funebre se recomandă prin seriozitate și profesionalism, și prin faptul că de-a lungul timpului am încercat să ajutăm familiile să treacă mai ușor prin toate detaliile legate de procesul de înmormântare.

Echipa noastră vă dorește să aveți doar clipe frumoase alături de cei dragi și să prețuiți fiecare moment alături de aceștia. Sărbătorile de iarnă sunt acele momente din an în care ne dorim să fim înconjurați de familie și prieteni, să primim dar și să dăruim cadouri, să simțim spiritul sărbătorilor de iarnă. Dorim să vă urăm dumneavoastră și celor dragi dumneavoastră pace sufletească, sănătate, bucurie și prosperitate în Noul An!

Din partea întregii echipe,

Sărbători fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *