Servicii funerare Bd. Uverturii / Pompe funebre Bd. Uverturii

Servicii funerare Bucuresti Bd. Uverturii sector 6

Acoperim zona Uverturii , Chiajna, Dudu, Rosu, Dragomiresti oferind servicii funerare complete, gama noastra de sicrie este diversificata avand pe stoc aproximativ 50 de modele diferite nuante.

Va confruntati cu un deces in familie? Firma noastra va sare in ajutor in incercarea de a va usura aceasta zi va fi foarte solicitanta, pe toate planurile. Personalul firmei noastre va sta la dispozitie non stop pentru a va veni in ajutor cu orice fel de informatie aveti nevoie. In cei 10 ani de activitate am creat un portofoliu destul de vast de familii pe care le-am ajutat sa treaca peste astfel de perioade nefericite. Firma noastra dispune de personal calificat care va poate oferi toate detaliile de la consultanta post mortem si informatii referitoare la organizarea pomenii si parastasului dupa inmormantare.

Daca nu ati trecut inca prin un si nu stiti care sunt pasii ce trebuie urmati puteti apela cu incredere. Dispunem de o gama vasta de produse funerare din care puteti alege, de la doliu de pus in piept si la usa, prosoape, batiste, coroane pana la cruci si sicrie. Avem preturi accesibile si dispunem de diverse pachete precum pachete economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu si pachetul spital, ramanand la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul dorit. Tot noi suntem cei care ne vom ccupa si de aranjamente florale, dumneavoastra trebuie doar sa alegeti florile din care doriti sa realizam aranjamentele.

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa va ajute sa organizati o ceremonie funerara pentru un membru al familiei sau pentru o persoana draga, trebuie sa luati in considerare faptul ca serviciul funerar este cel mai important elemente legate de sfarsitul vietii persoanei respective si trebuie tratat cu consideratie. Iar noi suntem aici pentru a va ajuta in cel mai mic detaliu.

Nu ezitati sa ne cereti ajutorul.

Ne puteti contacta la: 0723.796.596

Această intrare a fost publicată în Noutati . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *