Servicii funerare ghencea

inmormantarePompe funebre Ghencea

Daca va confruntati cu un deces in familia dumneavoastra, noi venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va ajuta cu organizarea unui astfel de eveniment nefericit.

Va oferim servicii funerare complete, incepand cu preluarea decedatului de la domiciliu/azil si pregatirea acestuia pana la ultimul pas ce include pomana si tot ceea ce presupune aceasta.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta tuturor documentelor care sunt intr-un numar destul de mare in astfel de cazuri, certificate plus avize, etc.

Noi de vom ocupa de tot pana la cel mai mic detaliu. Printre serviciile oferite in afara transportului se numara si toaletarea decedatului (spalat, imbracat, barbierit), precum si asigurarea tuturor produselor necesare pentru inmormantare si pomana precum : sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu (pentru usa si pentru pus in piept), vin pentru slujba, vin si ulei pentru groapa, coliva, etc.

Dispunem de o serie de pachete pentru care puteti opta in functie de posibilitatile financiare.

Daca sunteti pensionar puteti beneficia de “pachet domiciliu/azil/spital”, pachet pentru care puteti achita in totatlitate cu talonul de pensie, iar ceilalti puteti alege dintre pachetele “economic” , “mediu” sau “pachet spital”, fiecare dintre acestea avand anumite servicii incluse.

Va asteptam la firma noastra de pe bulevardul Ghencea, din sectorul 6, pentru a alege pachetul care sa se incadreze in criteriile dumneavoastra de selectie. In astfel de momente atat de nefericite stim ca ultimul lucru la care doriti sa va ganditi este organizarea unei inmormantari. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot pana la cel mai mic detaliu.

Foarte multa lume stie ca pe bulevardul Ghencea, sunt magazine de servicii funerare la care familia indoliata poate apela pentru alegerea unui sicriu , noi venim in sprijinul familiei indoliate nu doar cu sicrie, venim cu un serviciu funerar complet inca de la inceput imediat dupa producerea decesului.

Ne puteti contacta la: 0723.796.596

Această intrare a fost publicată în Noutati . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *