Servicii funerare Spital Floreasca

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este un eveniment extrem de nefericit, care de cele mai multe ori se întâmplă în mod neprevăzut, atunci când te aștepți mai puțin. De aceea, Spitalul Floreasca vă vine în ajutor cu servicii funerare complete, prestate cu maximum de profesionalism și empatie. Ne pare rău pentru pierderea dvs., însă vă suntem alături și vă puteți baza pe noi pentru orice.

Spitalul Floreasca vă poate ajuta cu eliberarea actelor necesare înhumării sau incinerării, precum și cu întocmirea dosarului de ajutor pentru inmormantare, dacă este cazul. În felul acesta va vom scuti de o grijă în plus, fără a fi nevoie să vă confruntați cu birocrația complicată.

Constatarea decesului, este indeplinita de un cadru medical (medic specialist sau medic de garda) prin consemnarea faptului in foaia de observatie impreuna cu semnatura, parafa, data si ora. Biroul de internari al spitalului are obligatia legala ca in termen de 2 ore de la constatarea decesului se anunte apartinatorii (rude, prieteni, etc.) cu privire la eveniment si sa inregistreze acest fapt in registrul de comunicatii (registrul de note telefonice).

Al doilea pas este intocmirea biletului de iesire din spital – formalitate obligatorie – ce va contine descrierea bolii si a epicrizei de deces.

Al treilea pas, si ultimul din spital, reprezinta obtinerea certificatului medical constatator al decesului (se elibereaza la 24 de ore de la constatarea decesului) de catre un medic de pe sectia unde a fost internat pacientul si este necesar actul de identitate al persoanei decedate.

Suntem disponibili 24/24 și vă putem informa detaliat în legatură cu toți pașii pe care trebuie sa îi urmați în cazul unei înmormântări. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă explica exact cum trebuie procedat, începând cu alegerea produselor funerare, până la ultimul pas ce îl presupune pomana și părăstasul. Avem o gama vastă de produse funerare din care puteți alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus în piept și la ușă, coroane până la cruci, sicrie și furnituri. Împreună putem discuta despre fiecare produs în parte în funcție de ce cruce doriți să alegeti sau ce fel sicriu, coroane, sau prosoape, etc. Trebuie doar să ne spuneți în mare ceea ce doriți și împreună vom alege produsele care să fie pe placul dumneavoastră și care să se încadreze iî bugetul de care dispuneți.

Spitalul Floreasca are angajaţi şi colaboratori pentru servicii de înmormântare şi înhumare. Asigurăm permanent în orice periodă a anului săpat, astupat şi aranjat groapă, adunat oseminte în vederea obţinerii de spaţiu suplimentar în cavou, fiind căutaţi de multă lume chiar dacă până aici au apelat la serviciile altei firme funerare. Specificăm că societatea noastră se angajează la servicii de înmormântare şi înhumare doar în cimitirele unde nu sunt angajaţi gropari cu carte de muncă pentru a nu face concurenţă neloială acestora. Pentru o înmormântare fără evenimente neplăcute, fără gropari ameţiţi de aburii alcoolului, apelaţi cu încredere la serviciile oferite de noi garantându-vă profesionalism, corectitudine si promptitudine.

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *