Servicii funerare Spital Fundeni

Suntem conștienți de gravitatea și apăarea pe care o aveți în inima dumneavoastră în ziua înmormântării de ceea, vă garantăm servicii de o calitate înaltă, rapide și un personal prietenos. De asemenea vă punem la dispozție o serie largă de pachete speciale și oferte, pentru a vă facilita alegerea. Preluam toate aceste sarcini, efectiv întreaga operațiune de organizare a procesului de înhumare sau incinerare. Militam continuu pentru un serviciu funerar civilizat astfel incat evenimentul sa capete nota de distinctie cuvenita.

Constatarea decesului, este îndeplinită de un cadru medical (medic specialist sau medic de gardă) prin consemnarea faptului în foaia de observație împreună cu semnătura, parafa, data și ora. Biroul de internări al spitalului are obligația legală ca în termen de 2 ore de la constatarea decesului să anunte apărținătorii (rude, prieteni, etc.) cu privire la eveniment și să înregistreze acest fapt în registrul de comunicații (registrul de note telefonice).

Al doilea pas este întocmirea biletului de iesire din spital – formalitate obligatorie – ce va conține descrierea bolii și a epicrizei de deces.

Al treilea pas, și ultimul din spital, reprezintă obținerea certificatului medical constatator al decesului (se eliberează la 24 de ore de la constatarea decesului) de către un medic de pe secția unde a fost internat pacientul și este necesar actul de identitate al persoanei decedate.

Suntem disponibili 24/24 și vă putem informa detaliat în legatură cu toți pașii pe care trebuie sa îi urmați în cazul unei înmormântări. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă explica exact cum trebuie procedat, începând cu alegerea produselor funerare, până la ultimul pas ce îl presupune pomana și părăstasul. Avem o gama vastă de produse funerare din care puteți alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus în piept și la ușă, coroane până la cruci, sicrie și furnituri. Împreună putem discuta despre fiecare produs în parte în funcție de ce cruce doriți să alegeti sau ce fel sicriu, coroane, sau prosoape, etc.

Spitalul Fundeni include și serivicii precum: doctor constatare deces, eliberarea certificatului de deces, doctor îmbăsămare, eliberarea certificatului de îmbălsămare pentru depunerea la capelă și transport, recuperarea decedatului de la domiciliu cu targa specială, toaletarea decedatului la sala de pregătire special amenajată, îmbalsamarea decedatului la sala de pregătire special amenajată, depunerea decedatului la frigider conform noii legi pentru 12 ore, așezarea decedatului în sicriu, transport sicriu domiciliu (după caz), transport decedat la capelă/biserică, transport decedat la cimitir, manipularea decedatului pe toata durata evenimentului funerar începând de la domiciliu până la poarta cimitirului.

Având intotdeauna o echipă tânără şi experimentată în domeniu, caracterizată prin promtitudine, corectitudine si seriozitate şi oferind servicii impecabile firma noastră a ajuns renumită într-un timp foarte scurt. Odată cu trecerea timpului am dobândit o vastă experienţă în domeniul SERVICIILOR FUNERARE acaparând o clientelă foarte mare, totul datorita faptului ca ne-am propus intotdeauna sa fim alaturi de dumneavoastra, in incercarea de a furniza cele mai potrivite solutii.

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *