Servicii funerare Spitalul Baltazar

Având intotdeauna o echipă tânără şi experimentată în domeniu, caracterizată prin promtitudine, corectitudine si seriozitate şi oferind servicii impecabile Spitalul Baltazar a ajuns renumită într-un timp foarte scurt. Odată cu trecerea timpului am dobândit o vastă experienţă în domeniul SERVICIILOR FUNERARE acaparând o clientelă foarte mare, totul datorita faptului ca ne-am propus intotdeauna sa fim alaturi de dumneavoastra, in incercarea de a furniza cele mai potrivite solutii.

Constatarea decesului, este îndeplinită de un cadru medical (medic specialist sau medic de gardă) prin consemnarea faptului în foaia de observație împreună cu semnătura, parafa, data și ora. Biroul de internări al spitalului are obligația legală ca în termen de 2 ore de la constatarea decesului să anunte apărținătorii (rude, prieteni, etc.) cu privire la eveniment și să înregistreze acest fapt în registrul de comunicații (registrul de note telefonice).

Al doilea pas este întocmirea biletului de iețire din spital – formalitate obligatorie – ce va conține descrierea bolii și a epicrizei de deces.

Al treilea pas, și ultimul din spital, reprezintă obținerea certificatului medical constatator al decesului (se eliberează la 24 de ore de la constatarea decesului) de către un medic de pe secția unde a fost internat pacientul și este necesar actul de identitate al persoanei decedate.

În cazul decesului asiguratului sau al pensionarului, beneficiază de ajutor de deces o singură persoană care face dovada că a suportat cheltuielile ocazionate de deces şi care poate fi, după caz, soţul supravieţuitor, copilul, părintele, tutorele, curatorul sau, în lipsa acestora, oricare persoană care face această dovadă.
Asiguratul sau pensionarul beneficiază de ajutor de deces în cazul decesului unui membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului. Se consideră membru de familie:
a)soţul;
b) copiii proprii, copiii adoptaţi, copiii aflaţi în plasament familial sau cei încredinţaţi spre creştere şi educare familiei, în vârstă de până la 18 ani sau, dacă îşi continuă studiile, până la terminarea acestora, fără a depăşi vârsta de 26 de ani, precum şi copiii incapabili de muncă, indiferent de vârstă, dacă şi-au pierdut capacitatea de muncă înaintea vârstelor menţionate;
c) părinţii şi bunicii oricăruia dintre soţi;

d) în lipsa persoanelor menţionate mai sus, ajutorul de deces se achită celui care dovedeşte că a suportat cheltuielile ocazionate de deces şi declară pe propria răspundere că ajutorul de deces nu a fost solicitat pentru pensionarul decedat.

Suntem conștienți de gravitatea și apăarea pe care o aveți în inima dumneavoastră în ziua înmormântării de ceea, vă garantăm servicii  de o calitate înaltă, rapide și un personal prietenos. De asemenea vă punem la dispozție o serie largă de pachete speciale și oferte, pentru a vă facilita alegerea. Preluam toate aceste sarcini, efectiv întreaga operațiune de organizare a procesului de înhumare sau incinerare. Militam continuu pentru un serviciu funerar civilizat astfel incat evenimentul sa capete nota de distinctie cuvenita.

Această intrare a fost publicată în Blog . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *