Sari la conținut

Sicriul de zinc

Sicriul de zinc este necesar pentru mentinerea corpului in timpul transportului pe termen lung si pentru a mentine la interior eventuale bacterii si virusi.

Coronavirus este o boala virala acuta caracterizata printr-o leziune predominanta a sistemului respirator si a tractului gastro-intestinal. Coronavirus la oameni este considerat agentul cauzal al infectiilor virale respiratorii grave. La om, susceptibilitatea la coronavirus este foarte mare, toate grupele de varsta sunt sensibile la boala.

Eterogenitatea antigenica a virusurilor determina o frecventa semnificativa a reinfectiei cu agenti patogeni din alte tipuri serologice. Cert este ca boala poate duce la deces, ceea ce se poate vedea in Italia, Spania, dar si in Romania. Cei decedati din cauza infectarii cu Covid 19, trebuie ingropati in sicrie de zinc, pentru ca boala sa nu se raspandeasca la persoanele sanatoase. In acest caz, poti comanda sicrie de zinc de la www.funerare-ieftine.ro

transport sicriu de zinc

Tipuri de sicrie de zinc

Sicriele de zinc se disting prin forma si scopul lor. Principala lor functionalitate este mentinerea corpului in timpul transportului pe termen lung si pentru a mentine la interior eventuale bacterii si virusi. Alegerea depinde de nevoile reale ale clientului si poti comanda sicrie de zinc de la funerare-ieftine.ro

Sicrie de zinc cu interior sicriu din lemn

Este cel mai comun model. Iti permite sa plasezi decedatul intr-un sicriu obisnuit din lemn in interiorul unui recipient metalic. Acest model este folosit adesea la exhumarea trupurilor.

Sicrie de zinc cu decoratiuni interioare pentru defunct

A doua optiune este combinarea formatului unui sicriu din lemn cu un sicriu de zinc. Peretii interiori ai produsului metalic sunt curatati cu o carpa, iar apoi este asezat doar corpul mort. Exista manere pe partea exterioara a partilor laterale pentru o transportare usoara. In general, patul este realizat in functie de tipul standard, numai din fier zincat. Un astfel de sicriu este folosit in cazul unui deces cauzat de coronavirus. Daca chipul decedatului si-a pastrat aspectul, de multe ori este comandat un produs cu o fereastra mica din sticla, la nivelul capului celui decedat. Rudelor decedatului le vine mai usor din punct de vedere moral, sa-si ia ramas bun de la cel dragi, daca ii pot vedea chipul.

Sicrie din lemn cu insertie de zinc

Uneori, insasi aparitia unui sicriu de zinc provoaca depresie in randul membrilor familiei. In acest caz, membrii familiei pot alege un model din lemn cu o captuseala din zinc. Afara, sicriul arata ca unul din lemn. Cel mai adesea, produsul este utilizat pentru inmormantarea unei persoane inecate, sinucideri sau victime ale accidentelor rutiere.

Destinatia sicrielor de zinc

Pe langa utilizarea pe scara larga a unui sicriu de zinc pentru transportul de resturi umane dintr-o regiune in alta, exista o serie de cazuri pentru care este nevoie de un sicriu metalic, si anume:

  • Cei ucisi in timpul serviciului militar in alta tara. Moartea provocata de o grenada sau de un glont exploziv care a mutilat corpul.
  • Cei care au murit in urma unor dezastre industriale, dezastre naturale, victime ale accidentelor etc. Resturile sunt uneori fragmentate. A le expune publicului in timpul inmormantarii, inseamna a provoca o rana mentala rudelor decedatului.
  • Mort din cauza unei boli infectioase asa cum este Covid 19 sau din cauza expunerii la radiatii. In acest caz, plasarea corpului intr-un recipient de zinc are ca scop prevenirea contaminarii ulterioare a mediului.
servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp