Transport Funerar

Transport funerar Bucuresti

Va putem oferi limuzine funerare cu sofer sau impreuna cu personal pentru manipularea sicriului .

Transportul funerar in Bucuresti poate fi urmat de o masina funerara florala speciala pentru asezarea florilor funerare avand un aspect frumos si ordonat .

Pentru ceremoniile funerare dispunem de 2 limuzine funerare atat pentru Bucuresti cat si pentru zonele limitrofe .

Masina cu care se efectueaza transportul, masina funerara se alege de catre cel ce aranjeaza serviciile funerare, uneori se opteaza pentru o masina luxoasa, dric pentru transportul funerar.

Majoritatea oamenilor care participa la inmormantare avand masini personale astfel incat in drumul catre locul de veci vor folosi masinile proprii.

 Pentru a rezerva o masina funerara pentru inmormantare sau incinerare in Bucuresti va stam la dispozitie .

          De asemenea, si daca va confruntati cu un deces in familie iar decesul a avut loc peste hotare noi va putem oferi si serviciile noastre de transport funerar international, transport ce se va desfasura in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a avut loc decesul cetateanului roman si in conformitate cu regulile internationale in vigoare din tara respectiva. Fiecare familie doreste ca trupul neinsufletit al persoanei dragi sa fie adus acasa in siguranta, iar acest lucru este posibil cu ajutorul nostru.

In cazul decesului unui cetatean roman plecat din tara familia trebuie sa contacteze o firma de servicii funerare si transport funerar international si sa achite costurile stabilite de aceasta. O astfel de firma se ocupa de tot ceea ce inseamna procurarea documentelor necesare repatrierii corpului neinsufletit al cetateanului roman, fara de care nu se poate face transportul funerar international.

Firma noastra va pune la dispozitie transport funerar atat pe cale terestra cu masini omologate pentru transport funerar precum si cu avionul cu plecare din oricare aeroport ce sa afla cat mai aproape de orasul in care a avut loc decesul. In functie de localitatea in care va trebui adus corpul, aterizarea se va face pe aeroportul cel mai apropiat de localitatea respectiva.  La primirea sicriului pe aeroportul din Romania va exista un reprezentant al firmei care se va ocupa de transportarea in localitatea indicata de dumneavoastra. Transportul funerar terestru se va efectua conform normelor de igiena si legale, acesta este asigurat cu autovehicole funerare specializate ce sunt omologate si autorizate, totul cu respectarea normelor legale. Transportul funerar presupune deplasarea cortegiului si a sicriului pe timpul ceremoniei de inhumare de la domiciliu, azil, spital si pana la cimitir. Firma noastra dispune de masini funerare omologate, autorizate si specializate pentru transport in tara si in afara tarii, care respecta toate normele legislatiilor in vigoare.

De asemenea, asiguram toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar ce permite transportul international, precum si restul documentelor sau al autorizatiilor ce sunt necesare in vederea repatrierii decedatului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *