Servicii funerare in Bucuresti pe Bulevardul Uverturii sectorul 6

In sectorul sase Acoperim zona Uverturii , Chiajna, Dudu, Rosu, Dragomiresti oferind servicii funerare complete, gama noastra de sicrie este diversificata avand pe stoc aproximativ 50 de modele diferite esente si nuante.

sicriu
sicriu

Compania de servicii funerare cu sediul in judetul Ilfov acopera mai multe zone din capitala si din imprejurimi, asigurand ridicarea trupurilor decedatilor inclusiv de pe Bulevardul Uverturii, sector 6.

Firma ofera servicii si pachete complete, avand pe stoc sicrie in diferite nuante si coroane funerare speciale.

De pe Bulevardul Uverturii, trupurile defunctilor se vor ridica si apoi transporta cu ajutorul unor masini funerare specializate catre locatia in care se face imbalsamarea si pregatirea pentru inmormantare.

Aceasta se afla la sediul central al firmei care este autorizat DSP Directia de Sanatate Publica, dezinfectat si igienizat in mod constant.

coroane funerare
jerbe si coroane funerare

Serviciile Funerare Ieftine includ produse si pachete accesibile tuturor categoriilor de persoane, chiar si in baza talonului de pensie, iar costul unui pachet poate ajunge la 0 (zero) lei pentru familie, pentru ca in baza ajutorului de inmormantare se pot asigura toate lucrurile necesare unei inmormantari decente, de la sicriu, cruce si lumanari, pana la prosoape, coliva si pominiete.

 

Ne puteti contacta la: 0733 86 37 27