Sari la conținut

Repatriere Decedati Olanda

Repatriere Decedati din Olanda in Romania

Exista un numar mare de persoane ce parasesc din ce in ce mai des tara lor natala pentru a merge la munca in alte tari si exista cazuri nefericite in care in urma unor accidente intervine decesul.

Olanda este o tara care ofera foarte multe oportunitati emigrantilor, iar mediul de viata evoluat de aici, a reprezentat o tentatie pentru numeroase familii din Romania. Asa se explica alegerea multor romani de a se muta in Tarile de Jos, in cautarea unui trai mai bun.

Din nefericire exista si compatrioti care isi pierd viata in aceasta tara, din diverse cauze. Intr-un astfel de context, cele mai multe familii decid sa ii inmormanteze pe pamantul pe care s-au nascut – in Romania.

In astfel de situatii contractarea unei firme care sa va ofere un serviciu funerar complet poate reprezenta cea mai buna solutie. Transportul international al decedatilor din Olanda este doar unul dintre serviciile pe care firma noastra vi le pune la dispozitie. Pentru repatrierile decedatilor din Olanda este necesara colaborarea cu o firma specializata in sensul acesta, care sa vina in ajutorul tuturor persoanelor care au nevoie de astfel de servicii. Mai multe informatii trebuie sa fie luate in calcul si aplicate, iar ideea ca un membru al familiei sa plece in Tarile de Jos pentru a aduce persoana decedata de acolo nu este una viabila, deoarece implica de obicei costuri considerabile.

Intr-o astfel de situatie, contactarea unei firme care sa ofere servicii funerare internationale complete reprezinta cea mai buna solutie. Pentru transport international sau pentru repatrieri de persoane decedate din Olanda sunt necesare mai multe documente importante si servicii reglementate, pe care noi vi le punem la dispozitie. Aveti posibilitatea de a alege intre transportul terestru si aerian, compania noastra colaborand cu numeroase firme de transport aerian care se pot ocupa de acest caz.

In caz de transport terestru, dispunem de transport funerar, acesta efectuandu-se cu masini autorizate, omologate in baza legislaiei legale aflate in vigoare, masini ce ofera conditiile optime pentru transport international, printre care se numara si rutele mai jos mentionate.

Transport international Olanda si Repatriere Decedati

Amsterdam – Amersfoort – Oberhausen – Duisburg – Dusseldorf – Leverkusen – Cologne Bonn – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Rotterdam – Dordrecht – Breda – Tilburg – Eindhoven – Venlo – Monchengladbach – Cologne Bonn – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Haga – Utrecht – Arnhem – Duisburg – Dusseldorf – Cologne Bonn – Koblenz – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

Harta Romania

Pasi necesari pentru repatriere decedati romani din Tarile de Jos si pe care ii asiguram:

– se va inregistra decesul la autoritatile din Olanda si la Consulatul Romaniei, daca ni se solicita;
– In cazul in care Consulatul Romaniei sau Ambasada sunt anuntate cu privire la deces, vor informa Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, avand obligatia de a anunta familiile decedatilor cu privire la decesul cetateanului roman;
– Consulatul Romaniei si Ambasada vor putea sa elibereze certificatul de deces romanesc, care poate fi realizat doar pe baza certificatului de deces care a fost eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva si pe baza mai multor documente prevazute in legislatia romana;
– in cazul in care nu a fost inregistrat decesul la Consulat sau la Ambasada, certificatul romanesc este eliberat de autoritatile romane, in baza unui certificat strain si cu documentele prevazute in mod explicit de legislatia din Romania.

Repatrierea decedatilor din Olanda este un proces deosebit de complex si de durata, motiv pentru care va recomandam sa apelati la firme specializate in servicii funerare complete. Noi avem o vasta experienta in domeniu si ne putem ocupa de toate demersurile care sunt necesare pentru astfel de situatii.

Repatrierea din Tarile de Jos poate sa dureze foarte mult cand de acest proces se ocupa cineva fara experienta, insa noi facem tot ce este posibil ca intregul proces sa se desfasoare mai rapid.

servicii funerare Bucuresti

Funerare Ieftine Bulevardul 1 Decembrie 1918, Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov

Tel: 0733863727

Formular de contact URGENTE

Preturile si tarifele sunt valabile in perioada Decembrie 2022 – Februarie 2023
Sunati WhtsApp